Masina scutura la schimbarea treptei
QUOTE (policr)doar la accelerare se aude o bataie in partea dreapta.Sper sa se rezolve cu garantia sa nu fiu nevoit sa schimb nu stiu ce consumabil
ca o bataie de piston/tachete ?
astia sunt hidraulici...
ce naiba o fi ?
chiar sunt curios...
ideea e ca si la a mea daca deschid capota si ascul motorul se aud o gramada de zgomote aleatorii pe langa tacanitul regulat al motorului...zici ca toate au joc in el...zgomote care apar, dispar, trepidatii...dar totul in limitele normalului
ca o bataie de piston/tachete ?
astia sunt hidraulici...
ce naiba o fi ?
chiar sunt curios...
ideea e ca si la a mea daca deschid capota si ascul motorul se aud o gramada de zgomote aleatorii pe langa tacanitul regulat al motorului...zici ca toate au joc in el...zgomote care apar, dispar, trepidatii...dar totul in limitele normalului
QUOTE (COObra)la debraiere dispare sunetul?
e posibil sa ai o problema cu placa de presiune sau discul......si in cazul asta kitul de ambreiaj fiind consumabila, e posibil sa il platesti. adica sa zica ca ai mers cu piciorul pe pedala , bla bla bla.
poate ai noroc si doar a sarit un arc din discul de ambreiaj....aia nu e din vina ta.
Pai si cum dovedesc aia ca ar fi mers cu picioru pe ambreiaj sau mai stiu eu ce?
Jocul asta se poate juca si in doi.
Important e sa nu cedezi. Masina are 3000Km si trebuie facuta pe garantie, punct.
e posibil sa ai o problema cu placa de presiune sau discul......si in cazul asta kitul de ambreiaj fiind consumabila, e posibil sa il platesti. adica sa zica ca ai mers cu piciorul pe pedala , bla bla bla.
poate ai noroc si doar a sarit un arc din discul de ambreiaj....aia nu e din vina ta.
Pai si cum dovedesc aia ca ar fi mers cu picioru pe ambreiaj sau mai stiu eu ce?
Jocul asta se poate juca si in doi.
Important e sa nu cedezi. Masina are 3000Km si trebuie facuta pe garantie, punct.
Zgomotul este asemanator ca si cel al suspensilor masinilor de raliuri.La plecare de pe loc chiar si pe linie dreapta.Mi-a zis un prieten sa ma uit daca nu s-au destrans prezoanele de la roti,le-am verificat azi si totul era in regula.Zilele astea am un drum mai lung programat si ma risc cu Coltul,mai ales ca avem numarul ala de la MAP.
Am revenit dupa ce am fost plecat pana la oradea.Am rezolvat problema cu trancanitul la un service ce lucreaza cu mitsubishi in oradea,era ceva destrans pe sub masina,cel putin asa a sustinut baiatul de acolo.Jos palaria pentru profesionalism si se pare ca a rezolvat si treaba cu scuturatul la schimbarea treptelor.Acum masina este ca noua,pot sa am si 10 km la ora si sa trec in treapta a 2a si nu mai scutura.Se pare ca exista si serviceuri in romania care au respect pentru client.O sa revin si cu un jurnal de bord la Colt