Pagina 1 din 1

Scris: Vin Ian 20, 2017 10:41 pm
de Alex.Iorga
Salutare tuturor ! Acum doua zile am schimbat becul la farul din stanga si am vrut totodata sa imi ridic un pic farul din acele suruburi albe de sunt atasate farului. Nefacand acest lucru la un zid si fara sa am masina pe o suprafata plata, a iesit un dezastru total, farul din partea stanga bate spre dreapta si la 3 metrii in aer. Poate sa imi spuna si mie cineva ce face fiecare surub din acel far? Posed un Colt 1.1 din 2006, iar farurile sunt cele clasice, nu negre.

Scris: Mie Feb 15, 2017 11:47 am
de cristi.min20
Salut! Sunt 3 suruburi de reglaj, 2 pt faza scurta (cele din spate) si 1 pt faza lunga, primul din fata masinii.
Surubul pt faza lunga regleza fasciculul sus-jos.
Surubul din spatele becului de faza scurta este pt sus-jos, iar cel care este un pic lateral spre interior fata de asta stanga-dreapta.
Faza lunga se pare ca se regleza stanga-dreapta o data cu faza scurta.
Iti recomand sa le reglezi la 3-5m de zid, punctul cel mai luminos trebuie sa fie perfect aliniat stg-dr cu farul si cu ~5cm mai jos fata de inaltimea de la asfalt pana la bec.

Scris: Vin Mar 03, 2017 11:29 am
de Alex.Iorga
Multumesc pentru sfat ! Am sa incerc sa le reglez desi tare teama imi este ca le-am cam dat peste cap reglajul. Ele bat bine acum deoarece initial cand am postat aceasta problema, eu pusesem becul in pozitie gresita in soclu.

Scris: Sâm Sep 09, 2017 3:08 pm
de LauCalin
Unde sunt mai exact suruburile astea? M-am tot uitat pe-acolo si nu am vazut ce ziceti voi. Luna trecuta mi s-a ars becul de faza scurta, de pe dreapta. Iar aseara a fost prima data cand am mers pe intuneric. Lumina bate prea jos si spre stanga.
E cumva nevoie de imbus? M-am uitat pe youtube la ceva asemanator si la unele masini am vazut ca se folosea imbus.

Scris: Mar Sep 19, 2017 9:23 pm
de Alex.Iorga
Sunt trei suruburi albe in care introduci un imbus. A postat mai sus cineva cum sunt reglajele la ele. Iti recomand sa umblii cu blandete la ele pentru ca eu am invartit de un surub din ala pana l-am dat peste cap.

Re: Cum Reglezi Farurile Manual?

Scris: Joi Ian 10, 2019 1:49 pm
de GenuLozneanu
Salut Alex!
Aproape sigur ai rezolvat problema reglajului farurilor pana acum, dar vreau sa spun si eu ceva.
Sigur ai verificat si introducerea CORECTA a becurilor? Un bec pus in pozitie incorecta da totul peste cap, cu mari diferente fata de initial.