Intalniri Organizate
Avand in vedere ca multi din cei care au zis ca merg nu dau niciun semn sau nu pot merge din anumite motive sau nu le convine perioada aleasa , propun , sa schimbam data intalnirii . Mai exact postam in topicul de la intalniri ca nu sunt locuri in acea perioada la pensiunea aleasa , ca este prea din scurt si punem alta data care convine mai mult . Zic si eu , , pentru ca pana acum doar Gabi e pe lista . E merg , desi trebuie sa vad cu ziau libera ( luni ) ca nu am luat-o inca ca nu era sigur , si sefii care imi semneaza cererea de CO sunt in concediu .
In perioada castigatoare inca mai sunt multi plecati sau loviti de lipsa de bani , si asta ar fi un motiv . Ma rog , spuneti si voi ceva
In perioada castigatoare inca mai sunt multi plecati sau loviti de lipsa de bani , si asta ar fi un motiv . Ma rog , spuneti si voi ceva
Chit ca e schimbare pe ultima suta, dar vazand Ranca la poalele Parangului ma gandesc ca ar fi o locatie OK intre Ardeal si Bucuresti. Doar cu Moldova e complicat. Poate asa vin mai multi si zona e faina, chiar merita. E o propunere ciudata tinand cont ca deja s-a votat dar poate vreti sa o luati in calcul.
Andrei , in 24-25 aprilie este Pastele , deci cred ca pica ca si data .
Eu as propune w-e urmator 30.04-01.05 + inca 1 zi sau 2 .
SI eu merg tot pe zonele respective . Iar ca propuenre raman pe cea veche de la Sighisoara , nici nu mai pun link sau nume . In zona Sibiului avem Paltinis sau Marginimea Sibiului unde este ok si gasim si locatii pentru mai multi membrii .
Eu as propune w-e urmator 30.04-01.05 + inca 1 zi sau 2 .
SI eu merg tot pe zonele respective . Iar ca propuenre raman pe cea veche de la Sighisoara , nici nu mai pun link sau nume . In zona Sibiului avem Paltinis sau Marginimea Sibiului unde este ok si gasim si locatii pentru mai multi membrii .
- metal_militia
- EVO I
Si mie imi convine la Sighisoara/Sibiu!
Dar, propun si pensiunea Denisa de pe valea Salardului. Singura problema e ca e departe rau de tot de Bucuresti, dupa Reghin (cam 420km prin Sighisoara, ca nu are rost sa rupem masinile pe Toplita).
PS: deja caut inca 3 musterii sa ma combin la masina, ca vreau sa merg si eu cu masina mea la o intalnire..sa apara si ea in poza ca e geloasa
Dar, propun si pensiunea Denisa de pe valea Salardului. Singura problema e ca e departe rau de tot de Bucuresti, dupa Reghin (cam 420km prin Sighisoara, ca nu are rost sa rupem masinile pe Toplita).
PS: deja caut inca 3 musterii sa ma combin la masina, ca vreau sa merg si eu cu masina mea la o intalnire..sa apara si ea in poza ca e geloasa
Da, cred ca cel mai ok ramane totusi weekendul care include si vestitul 1 Mai.
E ok si propunerea metalului, probabil vom face poll din nou. Insa ma gandeam ca aceasta intalnire, fiind facuta dupa o perioada lunga de pauza, sa fie o idee mai accesibila - asta fiind motivul pentru care mi-am indreptat atentia catre (aproximativ) centrul tarii.
E ok si propunerea metalului, probabil vom face poll din nou. Insa ma gandeam ca aceasta intalnire, fiind facuta dupa o perioada lunga de pauza, sa fie o idee mai accesibila - asta fiind motivul pentru care mi-am indreptat atentia catre (aproximativ) centrul tarii.
Puii mei, iar pica toate liberele in weekend si anul asta nu?
Ca locatie si eu zic ca e mai ok undeva in centrul tarii. Sighisoara/Sibiu pare in regula.
Ca si perioada, nu stiu exact cum o sa fie pentru ca eu deja planuiesc un concediu in perioada aprilie / mai. Astept sa vad ce se va vota pe partea asta.
Ca locatie si eu zic ca e mai ok undeva in centrul tarii. Sighisoara/Sibiu pare in regula.
Ca si perioada, nu stiu exact cum o sa fie pentru ca eu deja planuiesc un concediu in perioada aprilie / mai. Astept sa vad ce se va vota pe partea asta.