Activitatea Moderatorilor
Chacha, Andrei, ocupati-va de TheageFeptege. E un boot.
Later Edit: A mai aparut la orizont si JoshuaaNave. Nu am luat eu masuri impotriva lui asa ca s-ar putea sa fie deja banat dar nu strica sa-l verificati.
Plus ca TheageFeptege a postat pe forum fiind in perioada de suspendare (data de mine). Cum vine chestia asta? Hai totusi sa facem ceva cu securitatea si inregistrarea, sa cautam un host bun, nu cred ca e asa greu si scump.
Later Edit: A mai aparut la orizont si JoshuaaNave. Nu am luat eu masuri impotriva lui asa ca s-ar putea sa fie deja banat dar nu strica sa-l verificati.
Plus ca TheageFeptege a postat pe forum fiind in perioada de suspendare (data de mine). Cum vine chestia asta? Hai totusi sa facem ceva cu securitatea si inregistrarea, sa cautam un host bun, nu cred ca e asa greu si scump.
Am primit PM-ul asta de la Tanaka si am facut putina curatenie. Sugestia lui era buna (nu e prima, dealtfel):
QUOTE Salutare Florin!
am dat intamplator peste acest topic care n-ar nume...
banuiesc (din mesajele postate) ca-i vb despre un versus intre Mitsu Lancer, Ford Focus si Mazda 3.
stiu ca userul bughy a fost sanctionat prin stergerea tuturor posturilor sale,
insa nu-i normal ca un topic sa ramana fara titlu...
induce in eroare potentialii cititori. eu de ex. l-am ocolit de multe ori,
intrucat nu stiam despre ce se vb in el...
asadar propun redenumirea topicului din "..." in Mitsubishi Lancer vs Ford Focus vs Mazda 3.
In masura posibilitatilor (deci a stergerii mesajeleor offtopic si evitarea harababurii postarii mesajelor)
propun unirea cu acest topic.
Multumesc,
Numai bine!
QUOTE Salutare Florin!
am dat intamplator peste acest topic care n-ar nume...
banuiesc (din mesajele postate) ca-i vb despre un versus intre Mitsu Lancer, Ford Focus si Mazda 3.
stiu ca userul bughy a fost sanctionat prin stergerea tuturor posturilor sale,
insa nu-i normal ca un topic sa ramana fara titlu...
induce in eroare potentialii cititori. eu de ex. l-am ocolit de multe ori,
intrucat nu stiam despre ce se vb in el...
asadar propun redenumirea topicului din "..." in Mitsubishi Lancer vs Ford Focus vs Mazda 3.
In masura posibilitatilor (deci a stergerii mesajeleor offtopic si evitarea harababurii postarii mesajelor)
propun unirea cu acest topic.
Multumesc,
Numai bine!
Am facut putina curatenie:
Botii (care i-am mai gasit si eu activi din februarie, unii sunt stersi de Andrei): alekssebasstrs, JosephWard, rebeccamo, biggybillly, Blootaweame, desperado_dj sunt stersi si anumite ip-uri blocate. Nu toate ca poate sunt ip-uri prin rotatie, mai urmarim.
Cotopaxi - a luat ban.
Scuzati de intarziere dar nu am avut bagheta pana acum
Botii (care i-am mai gasit si eu activi din februarie, unii sunt stersi de Andrei): alekssebasstrs, JosephWard, rebeccamo, biggybillly, Blootaweame, desperado_dj sunt stersi si anumite ip-uri blocate. Nu toate ca poate sunt ip-uri prin rotatie, mai urmarim.
Cotopaxi - a luat ban.
Scuzati de intarziere dar nu am avut bagheta pana acum