Activitatea Moderatorilor
- metal_militia
- EVO I
A mai aparut unu, de pe forumul Skoda! Cum au gasit toti astia anuntul de pe acest forum nu stiu si mi se pare dubios ca s-a inceput ofensiva gradat, nu zicea nimeni nimic de rau..a aparut unu si dupa au aparut ca ciupercile dupa ploaie, unul mai vehement decat celalalt. Mi se pare o actiune usor orhestrata...nu stiu in ce mafie a xenoanelor s-a intrat )
Nu ma intereseaza de mentor si de ce vinde el deloc, doar observ modul si frecventa atacurilor....si cred ca s-a dat deja prea multa importanta subiectului.
Nu ma intereseaza de mentor si de ce vinde el deloc, doar observ modul si frecventa atacurilor....si cred ca s-a dat deja prea multa importanta subiectului.
E clar ca baietii sunt pusi pe fapte mari (sa ii strice afacerea) si sigur sunt vorbiti sau au apelat unul la altul. In cazul in care sunt bine intentionati si se va dovedi ca spun adevarul, eu nu am nimic impotriva ca MENTOR_SQUAD sa fie banat. Oricum a ajuns pe forum fara vreo recomandare si nici nu avea numarul de posturi necesare (se poate sa fi ajuns inainte de masura asta).
Deasemenea preturile oferite de el nu sunt tocmai promotionale si nu stiu cati useri de pe forum s-ar risca sa dea masina la el sa ii faca resoftare.
Pana acum el nu a facut mai nimic in apararea lui, doar a aruncat cu niste balegar, dar nu a negat cu argumente cele expuse de cei care il reclama.
Andrei, bila e la tine
Deasemenea preturile oferite de el nu sunt tocmai promotionale si nu stiu cati useri de pe forum s-ar risca sa dea masina la el sa ii faca resoftare.
Pana acum el nu a facut mai nimic in apararea lui, doar a aruncat cu niste balegar, dar nu a negat cu argumente cele expuse de cei care il reclama.
Andrei, bila e la tine
- metal_militia
- EVO I
Am stat si-am citit posturile celor de pe skoda cat si raspunsurile evazive ale lui Mentor_Squad. Eu oricum cred ca deja i-au cam stricat afacerea, nush care dintre cei care au citit ar mai comanda de la el.
In alta ordine de idei, dupa cum spunea si unul dintre cei de la skoda, nu prea iese asa mult fum fara foc. Ca exagereaza si ei, n-am indoiala insa nu s-au aprins asa sa-l urmareasca pe el pentru niste xenoane sau le face lor concurenta. O farama mai mare sau mai mica de adevar exista, n-am nici o indoiala.
Decizia sta la andrei, oricum skodistii se vor linisti in curand si se vor duce inapoi la ei pe forum dupa ce se termina ploaia asta de vara
In alta ordine de idei, dupa cum spunea si unul dintre cei de la skoda, nu prea iese asa mult fum fara foc. Ca exagereaza si ei, n-am indoiala insa nu s-au aprins asa sa-l urmareasca pe el pentru niste xenoane sau le face lor concurenta. O farama mai mare sau mai mica de adevar exista, n-am nici o indoiala.
Decizia sta la andrei, oricum skodistii se vor linisti in curand si se vor duce inapoi la ei pe forum dupa ce se termina ploaia asta de vara
Dintre skodistii enumerati pe acolo 2 au afaceri similare pe alte forumuri . De la Sorin Balan am luat eu xenoanele pentru masina , nu sunt calitative ,dar nici nu prea ai pretentii de la kituri ieftine , iar Aron vinde leduri . Ambii au conturi si pe vw . Asta clar e o rafuiala mai veche , concurenta , si clar MS i-a suparat cu ceva . Dar nici unul nu pune ceva clar , sunt doar povesti ... Nu stiu de ce am impresia ca l-am vazut de cateva ori si pe MS pe la intalnirile la care mergeam la vw , dar nu stiu sigur . Era unu' cu o skoda break 4x4 , tunata de el , cu lumini schimbate de el , si erau oameni care apelau la el pentru leduri si xenoane ...
Mda , vedem ce o mai fi ...
Mda , vedem ce o mai fi ...
- metal_militia
- EVO I