Activitatea Moderatorilor
Ce facem cu Maxxul ? Are iar un topic deschis acum la Tuning
Eu vad anuntul lui ca oferta de servicii => deci bursa ofertele comerciantilor . Dar , e un anunt pentru un prieten . De ce nu pune ala anunt la Bursa ? ah , nu are vechime ...sau nu e recomandat .
Mah , cred ca trebe sa iau o pauza de taiat in carne vie , mi-i sui pe toti in cap , la cum transez in ultima vreme . Poate ma calmez la intalnire ....sau nu . Si totusi , mi-ar fi placut sa fie mai multi moderatori la intalnire . Sau facem una a noastra ?
Eu vad anuntul lui ca oferta de servicii => deci bursa ofertele comerciantilor . Dar , e un anunt pentru un prieten . De ce nu pune ala anunt la Bursa ? ah , nu are vechime ...sau nu e recomandat .
Mah , cred ca trebe sa iau o pauza de taiat in carne vie , mi-i sui pe toti in cap , la cum transez in ultima vreme . Poate ma calmez la intalnire ....sau nu . Si totusi , mi-ar fi placut sa fie mai multi moderatori la intalnire . Sau facem una a noastra ?
Se pare ca pe Maxxul l-am mai avertizat in trecut :
QUOTE regulament, Nov 16 2009, 10:35 PM
Salut
Acesta este un mic pasaj din regulament :
''8. Se interzic posturile monosilabice ("cool", "de acord", "super", "rullz", "vreau si eu d-ala", si altele asemenea) si posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. In ambele cazuri se va aplica un WARNING. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un FORUM. Scrierea cu ?nflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor ?n care pot aparea confuzii - limba romana este suficienta, nu vrem sa descifram mesaje tip SMS ("akm postez", "tb sa vb", etc)''
Am rugamintea sa incerci sa respecti si tu acest regulament , ca si restul de altfel.
Cristi
QUOTE regulament, Nov 16 2009, 10:35 PM
Salut
Acesta este un mic pasaj din regulament :
''8. Se interzic posturile monosilabice ("cool", "de acord", "super", "rullz", "vreau si eu d-ala", si altele asemenea) si posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. In ambele cazuri se va aplica un WARNING. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un FORUM. Scrierea cu ?nflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor ?n care pot aparea confuzii - limba romana este suficienta, nu vrem sa descifram mesaje tip SMS ("akm postez", "tb sa vb", etc)''
Am rugamintea sa incerci sa respecti si tu acest regulament , ca si restul de altfel.
Cristi
QUOTE (cristibna @ Apr 18 2012, 07:52 PM) Si ca sa mai schimb un pic subiectul ...ma uitam din greseala , mai mult mi-a sarit in ochi , avatarul lui 66RRR . Pe placul lui Andrei . Vad si masina de la semnatura ...o sa stau sa ma uit dupa el si pe forumul vwforum , ca masinuta in afara de un consum bun , e o papatoare de ulei , cad volantele , cade ambreiajul , motorul e galagios rau la turatii , plus multe alte boli pe care le au dizalurile , ohohoho . Bravo lui , si-a luat masina economica , mai inchegata , mai antifonata ( insuficient pt cata galagie face motorul ala ) .
Si acum am aflat si ce user are pe vwforum : Raluca TDI .
Si acum am aflat si ce user are pe vwforum : Raluca TDI .
Cred ca am lasat garda putin jos pe aria comerciala si multi si-o iau in cap.
Maxxului i-am raspuns si eu, f bine a facut cine i-a inchis topicul. Lui Barbualex123 i-am editat eu semnatura si promit solemn ca la primul post constructiv pe care-l vad din partea sa imi storc neuronul sa o refac.
Sper sa o fi satisfacut si pe Raluca aici.
Maxxului i-am raspuns si eu, f bine a facut cine i-a inchis topicul. Lui Barbualex123 i-am editat eu semnatura si promit solemn ca la primul post constructiv pe care-l vad din partea sa imi storc neuronul sa o refac.
Sper sa o fi satisfacut si pe Raluca aici.
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... t&p=106494
+ 10% atotstiutorului Tanaka care a cam adaptat un limbaj de superioritate, suplimentati de urmatorul PM:
QUOTE Salut,
te rog ai putina atentie la limbaj.
Eu cel putin te stiam baiat mai cizelat.
Merci
+ 10% atotstiutorului Tanaka care a cam adaptat un limbaj de superioritate, suplimentati de urmatorul PM:
QUOTE Salut,
te rog ai putina atentie la limbaj.
Eu cel putin te stiam baiat mai cizelat.
Merci
Ce ne facem cu stimabilu': http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... ntry106594 ?
Mie-mi miroase a samsar, activitate in afara bursei nu imi amintesc sa aiba.
Mie-mi miroase a samsar, activitate in afara bursei nu imi amintesc sa aiba.