Activitatea Moderatorilor
Ca raspuns la report-ul lui Alex pentru
QUOTE ------------------------------------------------
Topic: Campania Nu Omv - Petrom !
------------------------------------------------
Link to post: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... t&p=110580
Report:
Vrea doar sa-si faca reclama site-ului din semnatura cumva ? Se impune stergerea postului sau a semnaturii?
Exact, vrea si el sa fie un mic spammer
I-am dezactivat linkul activ din semnatura, ideea e ca il avantaja mai mult faptul ca un robot de indexare citea trimiterea din mitsu.ro catre site-ul sau si mai putin relevant faptul ca adresa respectiva va fi afisata in continuare. Din lejeritate, mai mult de 50% din cei care il vor vedea nu il vor deschide facand copy-paste.
Salut,
dupa cum spuneam acum mai multa vreme, ne-am mai imputinat. Am ales ca cei care faceau parte din echipa de moderare si nu s-au mai logat in ultimile doua luni sa fie exclusi din aceasta. Cred ca e o perioada care totusi permite unui om interesat de un anume subiect sa isi faca timp de acesta macar 10 minute, asa ca am considerat ca este mai bine pentru noi sa nu ne mintim singuri.
Au fost inlaturati din lista moderatorilor globali andrei.pex, gabitzu, Andrei_RC, iar Daniel si Speedy nu mai au drepturi de moderare pe subforumurile pe care le controlau.
dupa cum spuneam acum mai multa vreme, ne-am mai imputinat. Am ales ca cei care faceau parte din echipa de moderare si nu s-au mai logat in ultimile doua luni sa fie exclusi din aceasta. Cred ca e o perioada care totusi permite unui om interesat de un anume subiect sa isi faca timp de acesta macar 10 minute, asa ca am considerat ca este mai bine pentru noi sa nu ne mintim singuri.
Au fost inlaturati din lista moderatorilor globali andrei.pex, gabitzu, Andrei_RC, iar Daniel si Speedy nu mai au drepturi de moderare pe subforumurile pe care le controlau.
Chiar daca nu pot vedea postul meu, apreciez eforturile depuse de ei de-a lungul timpului si le multumesc pentru contributia adusa forumului.
Putin pe langa subiect, urmatoarea intalnire se va face doar consultandu-ma in prealabil (gluma) in legatura cu data la care se desfasoara. Eu imi bag picioarele...
Putin pe langa subiect, urmatoarea intalnire se va face doar consultandu-ma in prealabil (gluma) in legatura cu data la care se desfasoara. Eu imi bag picioarele...