Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Dum Oct 14, 2012 8:06 pm

Salut,
apropo de restructurari, pe mai multe din planuri... as dori sa stiu cati dintre voi sunt disponibili pot participa la o conferinta, joia viitoare incepand cu ora 20? Solutia preferata ar fi Skype-ul, deci de preferat ar fi sa avem toti participantii casti cu microfon.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Oct 15, 2012 9:11 am

Salve
Eu joi pot abia dupa ora 22.30 , adica dupa ce ajung si eu acasa . Pana la 22.00 sunt cam indisponibil
Si sa-mi trag una ...toata saptamana sunt asa . Saptamana viitoare inca nu stiu ...
Andrei , incerc sa fac o lista si dupa ce le discutati ti le spun si pe ale mele , asta daca e ok asa ... Plus ca nu am nici casti cu microfon )

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Oct 15, 2012 5:41 pm

In principiu sunt disponibil.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Oct 16, 2012 10:29 am

I-am trimis urmatorul mesaj lui radu-lancer, chiar e de apreciat faptul ca se straduieste sa ne tina up to date si daca se pot aduce imbunatatiri.. de ce nu

QUOTE Salut Radu,
multumesc pentru implicare, dar pentru a mari rata de succes a linkurilor pe care le postezi permite-mi sa iti dau cateva sfaturi:

- pentru articolele pe care le postezi, adauga macar titlul articolului daca nu si un mic rezumat sau parerea ta relativ la acesta. Pentru a imbunatati estetica mesajului poti folosi urmatoarea sintaxa: [.url="http://adresa-articol"]Titlu articol[./url] (fara puncte). Rezultatul va arata asa: Titlu articol

- pentru filmuletele de pe youtube, la fel, putem imbunatati modul in care acestea sunt vizualizate, chiar din pagina. Ca sa facem asta avem nevoe de id-ul video-ului. Acesta in lasesti in link, este bucata din link cuprinsa intre = si &, sau cea de dupa = daca & nu exista. Apoi, folosind sintaxa [.youtube]id[./youtube] postezi filmuletul. Rezultatul, pentru id-ul IYaqskg3Wh0 va fi urmatorul:

Multumesc si spor!

Deci pentru joi seara, in afara de mine si Malakai.. nimeni? Eventual, daca nu va convine data, putem schimba, eu unul sunt deschis pentru alte propuneri...

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Oct 16, 2012 12:35 pm

Propun un mass PM la moderatori.

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Mie Oct 17, 2012 11:53 pm

Eu nu pot participa maine

L-am avertizat pe dragospopa1993 in privinta anuntului publicitar in afara bursei.

andrei

Mesaj de andrei » Joi Oct 18, 2012 12:12 am

Salut,
propun sa amanam cateva zile, sau chiar pentru joia viitoare. Se pare ca ultimile zile au fost din pacate mai agitate decat am estimat si nu am reusit sa ma pun la punct cu ce este nevoie. Daca preferati o alta zi decat joi, e ok, numai sa discutam din timp despre asta.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Oct 18, 2012 11:06 am

Pentru mine e ok in orice zi, atata timp cat nu sunt nevoit sa stau peste program la serviciu.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Oct 29, 2012 11:53 pm

Stiu ca mi-am cam dat cu stangu-n dreptu' nemamintind nimic despre conferinta si n-am nici o scuza pentru asta. As vrea totusi sa o facem, poate joia viitoare, la ora 20? Mi-ar placea sa fim macar 5 oameni prezenti, deci mana sus cine-si poate rupe o ora pentru asta.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Oct 30, 2012 9:13 am

De acord.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”