Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Ian 16, 2013 2:49 pm

Desi am scris pe topicul cu Starea drumurilor ceva catre Radu , l-a ignorat complet . Luati voi masuri , eu nu-mi mai bat capul cu el .

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Mie Ian 16, 2013 3:33 pm

Cred ca nu l-a vazut, iti dai seama la ce volum de posturi face da click si copy-paste..

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Ian 16, 2013 3:36 pm

Mi-am incercat si eu norocul...
E pagina noua, poate-i sare-n ochi.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 17, 2013 3:52 pm

Ok , se pare ca a avut totusi efect . Ati primit PM de la Radu ? sau sunt singurul care a primit ?

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Ian 17, 2013 3:57 pm

Lamuriri, Today, 01:40 PM

EVO VII

Group: Members
Member No.: 2.019

(0%) ------+

Salutare.

Vreau sa ti rapesc putin din timpul tau si sa lamurim cateva lucruri. In ultimele luni dat fiind disponibilitatea mea in privinta timpului (seara ) am crezut de cuviinta sa aduc un suflu nou acestui site. INDUBITABIL voi cei care ati creat acest site aveti toata stima mea dar si recunostiinta celorlalti pentru faptul ca in toti acesti ani ati crescut pe zI ce trece si ati venit in intampinarea colegilor cu informatii suplimentare.

Marea majoritate dintre noi suntem tineri, avem si generatia a doua, cat de cat pot spune ca , acum dupa 3 episoade de intalniri va pot cunoaste acceptabil. Prin ceea ce am incercat sa fac si sa aduc aici pe site cu diferite informatii a fost doar cu scopul de a ajuta colegii care vor imformatii suplimentare cu privire la subiectele respective. Nu mi atribui lauri, nu vreau chestii d-astea ci pur si simplu doar sa ajut pe cineva in masura in care pot cu privire la diferite lucruri. Asa am adaugat si informatiile despre motorsport, WRC DAKAR UL etc?. Avertizarile( unde sa nu se duca lumea) Acum de exp pe toate posturile apare stirea ca unu de al nostrum a fost rapit, Partiile sa stie lumea cata zapada este pe partie pt a schia, ETC.

Toate aceste lucruri vin cu scopul de a informa . ATAT SI NIMIC MAI MULT. Nu iau nici un ban de pe urma aceasta , nu ma plateste nimeni, totul fac in timpul meu .Ceea ce fac acum fac cu inima si cu sufletul , pt ca imi place si pentru ca pe mine ca si pe voi ne leaga un singur lucru.

Pasiunea pentru masini in general si iubrea fata de Mitsubishi in particular.

Daca considerati ca m ?am extins cu diverse informatii mai mult decat era nevoie am rugamintea sa mi spuneti si am sa stagnez si doar sa citesc ceea ce scriu altii.

PS ]]]]] STAREA DRUMURILOR. Ca am citit ieri ceea ce s-a scris.
Am vrut doar sa arat informatiile despre drumuri, daca este ceata viscol etc. Ati vazut ca in Bucuresti este ceata de ieri seara incontinuu. Drumurile inchise sunt importante pt cei care pleaca la drum.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 17, 2013 4:06 pm

Da . asta e mesajul pe care l-am primit si eu

andrei

Mesaj de andrei » Joi Ian 17, 2013 11:44 pm

L-am primit si eu. Omul nu pare rau intentionat, stabilim o lista cu restrictii, il lasam sa continue in unele arii, sau... ?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 17, 2013 11:54 pm

Eu spusei mai sus oful meu si Malakai m-a completat .

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Ian 18, 2013 10:56 am

Nu prea e el afectat de ce zic moderatorii, vad ca ii da in continuare.

Mesajul daca-l citesti tinzi sa ii dai dreptate, dar cand vezi unele postari nu mai e asa.

E forum mitsubishi nu portal de stiri, cand intra un user nou si da sa vada ce s-a scris azi o sa vada 80% linkuri de pe site-ur diverse ce nu au treaba cu mitsu. Se dilueaza continutul forumului.

Daca era nevoie de un crainic deschidea Andrei un post si ii facea o categorie speciala.

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Dum Ian 20, 2013 12:00 pm

QUOTE Salut, as vrea sa-ti arat o poza pt a-ti face o idee despre cum arata forumul atunci cand un user oarecare intra si da sa vada ultimele postari.

Nu contesta nimeni ca posturile tale nu sunt informative sau utile la modul general, dar distrag de la ideea forumului mitsubishi, ii dilueaza esenta. Locul acestor postari nu este pe un forum dedicat unei marci auto. Prin volumul mare de posturi ce nu au nici o legatura cu masina descurajezi userii noi. Cine se inscrie pe forum mitsubishi nu vrea sa stie cum sunt partiile, vrea sa stie cum e masina.

Sper sa nu te superi si sa intelegi ce vreau sa zic. Desi tehnic vorbind nu faci nimic rau (nu contravin regulamentului postarile) totusi afectezi foarte mult imaginea, structura, si integritatea forumului cu aceste postari nevinonvate.

Din nou, nu consider ca o faci din adins, altfel se punea in alt mod problema. Dar te rog sa realizezi ca forumul mitsubishi nu este locul acesui gen de postari. Este loc pentru toata lumea pe forum (dovada eu, un intrus practic, nici n-am mitsu) dar sa incercam totusi sa pastram spiritul mitsu.ro nu sa transformam forumul intr-un portal de stiri.

Iti multumesc pentru intelegere.

Cu stima,
Alex.

I-am dat acest mesaj lui Radu pt ca nu vrea sa inteleaga nici in ruptul capului care-i treaba pe forum. Daca nici acum nu intelege, se poate sa trecem la masuri? Ma ofer sa ii sterg personal fiecare postare pe care o face pe topicele astea ale lui. Sau sa ii bifam optiunea de aprove post.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”