2009 Gwm Hover Cuv , 2.4 , White

Ai o masina care nu e Mitsubishi? Vrem sa o vedem!
Scrie răspuns
diadi
EVO I

Mesaj de diadi » Dum Iul 11, 2010 2:28 pm

Am vrut sa pun ulei 5w 40, dar nu au fost de acord la service, motivand ca 10w 40 e specificat in carte, in plus primele 2 revizii au fost gratuite si nu am avut ce face.
La urmatorul schimb am sa trec pe full sintetic si poate pun si Metabond pt. motoare noi - mai vad in functie de cum isi da drumu motorul...
Am avut Metabond in alta masina si a facut minuni!
De acord cu intalnirea - sa facem pe unul din forumuri o lista si sa stabilim unde si cand.

dan_alex
EVO I

Mesaj de dan_alex » Lun Iul 12, 2010 4:53 pm

Salut. Nu am mai postat pentru ca m-a cam suparat Hover-ul. Cred ca rulmentul de la placa de presiune. Cei de la Boldesti m-au trimis la tine alex_man. Au stabilit pentru miercuri la 08:30. Daca este ok poate dai un semn.
Numai bine.

diadi
EVO I

Mesaj de diadi » Dum Iul 25, 2010 5:36 pm

Cum se manifesta?
Ce ai facut - s-a rezolvat problema?
Costuri?

dan_alex
EVO I

Mesaj de dan_alex » Lun Iul 26, 2010 6:36 pm

In primul rand din afara masinii la relanti, un rulment rontaia, am presupus ca este rulmentul de la placa de presiune. Daca calcam ambreiajul zgomotul disparea... In al doilea rand masina tragea greu si vibra in sarcina cutia de viteze. Am schimbat kitul de ambreiaj pe garantie, deci fara costuri. Acum parca este alta masina. Cei de la service mi-au confirmat ca era rulmentul, dar ca si ambreiajul mai avea putin, asa ca...la 22.000 km sa cada!!! Sincer, sunt putin dezamagit. Stiam ca pe la 60-70k cade, dar la 22k, parca este prea putin. Poate am avut eu ghinion, poate a avut un defect din fabricatie, nu stiu. Chiar am avut grija de ea. Opelul are 192k si 55k facuti de mine...asta este. Vibratia parca mai persista, nu mereu. O fi vre-un tampon de la cutia de viteze.
P.S. Am facut si o otita si nu am avut chef de nimic.
Numai bine.
Trebuie sa facem o intalnire.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Iul 26, 2010 9:02 pm

Stai linistit ca si eu mi-am schimbat kit-ul de ambreiaj si volanta(ul) la 28 de mii de km. Bafta pe viitor sa nu mai ai probleme de genul sau de nici un fel

diadi
EVO I

Mesaj de diadi » Mar Iul 27, 2010 9:21 am

QUOTE (dan_alex @ Jul 26 2010, 06:36 PM) Cei de la service mi-au confirmat ca era rulmentul, dar ca si ambreiajul mai avea putin, asa ca...la 22.000 km sa cada!!! Sincer, sunt putin dezamagit.

Trebuie sa facem o intalnire.

Nasol momentul... inseamna ca la revizia de 20.000 trebuie sa ma astept la schimbari - mai ales la cum conduc masina...uneori mai pleaca de pe loc si cu patinat de roti....
Bine ca se rezolva pe garantie.
Ei - nu fi dezamagit - se intampla si la "case" mai mari - economia de paiata...

Cu intalnirea, ar trebui sa ne mobilizam putin - poate reusim.

dan_alex
EVO I

Mesaj de dan_alex » Mar Iul 27, 2010 8:29 pm

Noi sa fim sanatosi!...si masina in garantie!

Tavi
EVO I

Mesaj de Tavi » Vin Iul 30, 2010 10:45 am

La o masina sport si condusa sportiv poate fi normal sa se duca ambreiajul mai repede, dar la o masina normala si exploatata corespunzator tine si 200.000 km!!! Deci ori e vorba de folosirea excesiva si necorespunzatoare a ambreiajului, ori de materiale de slaba calitate, adica chinezesti. Diferenta de pret trebuie sa se reflecte undeva, nu?

diadi
EVO I

Mesaj de diadi » Vin Iul 30, 2010 12:54 pm

In mod normal ai dreptate... dar au trecut vremurile acelea!
Acum sunt producatori care nici nu acopera garantia pentru kit-ul de ambreiaj - tot pe forumuri s-au plans colegi ca nici nu au plecat bine de la dealer si le-au "crapat" ambreiajul... sau au o clauza de utilizare necorespunzatoare... si este vorba de marci de "renume' - asa ca sa o lasam mai moale cu chinezariile...
Cand am schimbat Kit-ul la Nubira aveam 120.000 si mai mergea - a fost in service pt. alta interventie si l-am facut odata.
Daca vrei sunt exemple destule - vezi numai cei cu Santa Fe ce probleme au, sau mazda, subaru si altii (europeni)... multi ajung in service cu problema asta...
La unii au fost cazuri izolate, dar sunt si marci cu probleme frecvente, unde nu poti da vina doar pe utilizator.
Unele chiar au probleme de fabricatie, altele sunt "calculate" doar pt. o anumita perioada de utilizare - din acest motiv am vorbit de economia de piata.
In ultimii ani producatorii si-au transferat o mare parte din profit pe piese de schimb - consumabile!

Si la Hover sunt colegi care au schimbat kit-ul destul de repede (au recunoscut ca au tras de masina - si offroad), dar sunt si care au ajuns la 150.000km, fara probleme.

Am vorbit mai sus de echipa de competii offroad a dealerului si ca in 2 ani de participari, la un Hover au schimbat doar un singur pivot - cred ca exemplul acesta spune destul de fiabilitatea masinii. Informatia mi-a fost data de unul din mecanicii echipei, care nu avea nici un interes sa-i faca reclama masinii, mai ales ca au schimbat masinile de competitie cu unele mai noi.

ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Vin Iul 30, 2010 2:39 pm

Si totusi numai pe acest forum s-au intalnit doua persoane care au avut aceasi problema cu ambreiajul, daca am inteles corect.

Cazuri izolate de probleme se regasesc la orice marca, inclusiv mitsubishi, iar in cazul acesta se poate doar sa fie o coincidenta sa fi fost doua persoane cu acceasi problema, nsa cam mare coincidenta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Masina Mea, alta decat Mitsubishi”