Mitsubishi Asx

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi ASX
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Sâm Dec 05, 2009 7:12 am

@Tanaka: Lampile nu s-au schimbat la noul CZ3, sunt identice cu cele de pe vechiul.

Uliu
EVO I

Mesaj de Uliu » Sâm Ian 16, 2010 11:07 pm

Nu-i deloc rau! Abia astept sa-l vad live.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Ian 19, 2010 3:23 pm

http://www.voom.ro/stiri/asx--noul-suv- ... ubishi.htm

ASX: noul SUV compact Mitsubishi

Constructorul nipon va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, peste numai doua luni, un model complet nou ce se va incadra in gama Mitsubishi sub actualul Outlander.

Varianta de serie a conceptului cX, lansat in urma cu doi ani la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi bazata pe noua platforma tehnica comuna a companiei japoneze.

Aceasta arhitectura, intitulata Project Global, va fi folosita, in diferite variante, si de viitoarele generatii Outlander si Lancer.

Cu o lungime de 4.3m, ASX va fi plasat sub Outlander in gama constructorului japonez si va beneficia de ultima versiune a sistemului de tractiune integrala inteligent S-AWC.

Odata cu noul SUV Mitsubishi va fi lansat si un nou motor diesel de 1.8 litri Euro5, ce va dezvolta o putere de 134cp si un cuplu de 280Nm. Propulsorul va putea fi cuplat si la recent lansata cutie automata cu sase trepte si dublu ambreiaj, SST.

Mitsubishi ASX va fi disponibil din luna februarie in Japonia, in timp ce lansarea comerciala europeana va avea loc dupa Salonul de la Geneva, cel mai probabil in aprilie.

--
Deci, pana la urma se va numi ASX. Preferam Outlander Sport, sincer. Oricum, arata bine. Abia astept sa-l vad live si sa-l testez.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mar Ian 19, 2010 4:25 pm

Posibil sa fie asta surprins in teste??

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Ian 19, 2010 4:42 pm

Ala e, normal. Doar ca pozele alea sunt mai vechi.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Feb 02, 2010 11:16 am

Exclusiv: Primele poze cu interiorul noului Mitsubishi ASX

http://www.voom.ro/stiri/exclusiv--prim ... hi-asx.htm

Mitsubishi a prezentat, inainte de iminenta lansare de la Salonul Auto de la Geneva, mai multe detalii despre noul crossover compact, intitulat ASX.

ASX va utiliza o platforma tehnica complet noua, intitulata Project Global. Aceasta este o evolutie radicala a arhitecturii utilizate de actualul Lancer si va sta, in diferite versiuni de ampatament, la baza tuturor viitoarelor modele Mitsubishi.

Cu o lungime de 4.29m si un ampatament neobisnuit de mare, de 2.67m (valoare apropiata de cea a actualului Outlander), ASX va oferi un spatiu interior extrem de generos.

Garda la sol de 195mm, mai mare cu 55mm decat media clasei compacte, se va dovedi utila pe drumurile ''forestiere'' tipic romanesti, cu care ne confruntam la tot pasul, chiar si in marile orase.

Portbagajul de 419 litri va fi suficient pentru nevoile unei familii cu doi copii.

La lansare, noul crossover va fi disponibil cu doua propulsoare de 1.8 litri pe benzina (cu distributie variabila) si diesel, acestea dezvoltand 138, respectiv 134 de cai putere. Noile motorizari vor fi foarte economice, dar si ecologice si vor indeplini normele Euro5.

Dieselul va putea fi comandat, optional, si impreuna cu recent lansata cutie automata cu doua ambreiaje, SST, in timp ce unitatea pe benzina va putea fi cuplata la o noua cutie CVT.

Mitsubishi ASX va fi plasat sub Outlander si va concura cu Nissan Qashqai sau Skoda Yeti.

Noul ASX va fi disponibil in showroom-urile Mitsubishi din toata Europa, imediat dupa lansarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Geneva, cel mai probabil de la sfarsitul lunii martie.

Detalii tehnice complete

http://www.voom.ro/stiri/exclusiv--prim ... hi-asx.htm

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Mie Feb 24, 2010 7:26 pm

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mie Feb 24, 2010 10:33 pm

Oglinda aia de pe aripa e bestiala. Sunt sigur ca te ajuta in a observa daca spatele oglinzii laterale este murdar sau poti vedea daca iti merge semnalizarea de pe oglinda
Imaginile care le-am vazut pana acum sunt facute pe calculator, insa cred ca asa va arata si modelul real pentru ca pare sa fi depasit faza de concept. Pe mine nu ma da pe spate insa cred ca va fi un bun concurent pentru Dacia Duster.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Joi Feb 25, 2010 6:23 pm

Mitsubishi a prezentat, inainte de iminenta lansare de la Salonul Auto de la Geneva, mai multe detalii despre noul crossover compact, intitulat ASX.

ASX va utiliza o platforma tehnica noua, intitulata Project Global. Aceasta este o evolutie a arhitecturii utilizate de actualul Lancer si va sta, in diferite versiuni de ampatament, la baza tuturor viitoarelor modele Mitsubishi.

Cu o lungime de 4.29m si un ampatament neobisnuit de mare, de 2.67m (valoare apropiata de cea a actualului Outlander), ASX va oferi un spatiu interior extrem de generos. Garda la sol de 195mm, mai mare cu 55mm decat media clasei compacte, se va dovedi utila pentru drumurile din ''jungla urbana'' mioritica. Portbagajul de 419 litri ar trebui sa fie suficient pentru nevoile unei familii tinere.

Gama de motorizari va cuprinde doua propulsoare complet noi: o unitate pe benzina de 1.6 litri si un diesel de 1.8 litri. Ambele motoare sunt Euro5 si vor dezvolta 116, respectiv 150 de cai putere. Dieselul va putea fi comandat, optional, si impreuna cu recent lansata cutie automata cu doua ambreiaje, SST, in timp ce unitatea pe benzina va putea fi cuplata la o noua cutie cu variatie continua.

ASX va fi plasat sub Outlander in gama Mitsubishi si va concura in disputatul segment al crossoverelor compacte, unde va avea de infruntat modele de succes precum Nissan Qashqai sau Skoda Yeti.

Noul ASX va fi disponibil in showroom-urile Mitsubishi din toata Europa, imediat dupa lansarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Geneva, cel mai probabil de la sfarsitul lunii martie, insa deocamdata nu se stie exact cand va sosi si in Romania.

--
Mie mi se pare FOARTE simpatica!!

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Joi Mar 04, 2010 6:14 pm

Mitsubishi a adus la Salon Auto de la Geneva noul crossover ASX

Crossoverul compact ASX a fost centrul atentiei standului Mitsubishi, japonezii mizand pe fratele mai mic al lui Outlander in lupta pe un segment din ce in ce mai populat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi ASX”