Consum Lancer
Tovarasi,
nu aveti voie sa va plangeti, nu exista "nu se poate".
Partidul isi pune speranta in voi, voi doi sunteti alesii poporului sa duceti la bun sfarsit aceasta misiune!
La intoarcere, daca va incadrati in maxim 8%, veti primi steaua lancer si drept rasplata sigla "TDI Frate" pentru masinile voastre.
Stiu ca v-o doriti! )
Mult succes si putere de munca!
PS. Va dezvalui un mic secret, incercati pe cat posibil sa faceti abstractie de semafoare si coloane.
Deplasare continua uniform accelerata.
Nu-mi multumiti pentru sfat!
E placerea mea!
nu aveti voie sa va plangeti, nu exista "nu se poate".
Partidul isi pune speranta in voi, voi doi sunteti alesii poporului sa duceti la bun sfarsit aceasta misiune!
La intoarcere, daca va incadrati in maxim 8%, veti primi steaua lancer si drept rasplata sigla "TDI Frate" pentru masinile voastre.
Stiu ca v-o doriti! )
Mult succes si putere de munca!
PS. Va dezvalui un mic secret, incercati pe cat posibil sa faceti abstractie de semafoare si coloane.
Deplasare continua uniform accelerata.
Nu-mi multumiti pentru sfat!
E placerea mea!
Ceea ce am dat este consumul rezultat prin metoda plin la plin: x km cu y litri de benzina. Cel de 10.9 l/100 km era indicat aseara de computeru' de bord .
Din experienta de pana acum, respectivu' computer e cam corigent la mate si isi ia marja de siguranta in plus - adica arata mai mult decat in realitate. Asta pe modul auto. In seara asta vin si cu vesti despre cel in modul manual, cumulat pana la data prezenta. :-D
Dunhill, eu n-am icercat, ca nu pot sa scot 300 cmc din motor, nu vor sa iasa.
O sa il faci tu. Sa nu te sperii, la inceput consumul e mai mare dar pe parcurs se mai reduce, catre valorile date de producator. Nu incerca sa le atingi, efortul e destul de mare. E ca si cum ai incerca sa concurezi impotriva lui Leu in CNR si sa vrei sa-l bati din prima.
Din experienta de pana acum, respectivu' computer e cam corigent la mate si isi ia marja de siguranta in plus - adica arata mai mult decat in realitate. Asta pe modul auto. In seara asta vin si cu vesti despre cel in modul manual, cumulat pana la data prezenta. :-D
Dunhill, eu n-am icercat, ca nu pot sa scot 300 cmc din motor, nu vor sa iasa.
O sa il faci tu. Sa nu te sperii, la inceput consumul e mai mare dar pe parcurs se mai reduce, catre valorile date de producator. Nu incerca sa le atingi, efortul e destul de mare. E ca si cum ai incerca sa concurezi impotriva lui Leu in CNR si sa vrei sa-l bati din prima.
QUOTE (DeBogdan)...Din experienta de pana acum, respectivu' computer e cam corigent la mate si isi ia marja de siguranta in plus - adica arata mai mult decat in realitate. Asta pe modul auto. ...
Eeee, ce iti spuneam ?
Asa se intampla la Colt.
In oras, CB-ul afiseaza consumul real + cel putin 1 litru.
Diseara ma apuc si eu sa-l masor pe al meu. )
Eeee, ce iti spuneam ?
Asa se intampla la Colt.
In oras, CB-ul afiseaza consumul real + cel putin 1 litru.
Diseara ma apuc si eu sa-l masor pe al meu. )
Tezele tovarasului Cristi sunt de cea mai mare importanta atat teoretica, cat si practica! As completa cu un indemn patriotic si un sfat din intelepciunea proletara cristalizata prin prisma conceptiei materialist-dialectice a Partidului:
Tovarasi,
Nu aveti voie sa va plangeti, nu iezista "nu se poate"!
...
[Aplauze puternice]
Tovarasi, nu mai stati la semafor consumand combustibilul, avere a intregului popor! Pe durata semnalului rosu, simbolul Partidului, va rugam sa mergeti in cerc! Consumul va scadea si imperialismul va incasa inca o lovitura puternica!
Mult... succes... si... putere de munca!
[Aplauze puternice si prelungite] :twisted:
Tovarasi,
Nu aveti voie sa va plangeti, nu iezista "nu se poate"!
...
[Aplauze puternice]
Tovarasi, nu mai stati la semafor consumand combustibilul, avere a intregului popor! Pe durata semnalului rosu, simbolul Partidului, va rugam sa mergeti in cerc! Consumul va scadea si imperialismul va incasa inca o lovitura puternica!
Mult... succes... si... putere de munca!
[Aplauze puternice si prelungite] :twisted: