2007 Mitsubishi Colt Z30 1.3 MIVEC 95 CP Blue Atlantis
Oricum nu-si da seama , doar daca conduce unu zi de zi .
Pe mine nu ma convingea seful de service ca masina merge bine , normal , iar ea nu tragea deloc ? Se tura aiurea si mergea ca un logan 1.4 cu aer conditionat . De depasit ceva , nu mai zic.
Deci daca nu le vine damblaua sa bage calculatorul pe ea , nu prea vad un "ochi format" sa-si dea seama .
Dealerul, mai exact mecanicul , face ture cu ea daca reclami ceva care tine de-a merge cu ea in probe .
Pe mine nu ma convingea seful de service ca masina merge bine , normal , iar ea nu tragea deloc ? Se tura aiurea si mergea ca un logan 1.4 cu aer conditionat . De depasit ceva , nu mai zic.
Deci daca nu le vine damblaua sa bage calculatorul pe ea , nu prea vad un "ochi format" sa-si dea seama .
Dealerul, mai exact mecanicul , face ture cu ea daca reclami ceva care tine de-a merge cu ea in probe .
dupa mult timp am reusit sa montez pe masina ce imi doream de mult. problema a fost cu montajul. mi-am montat pe masina sistem de asistenta la parcare format dintr-o camera video si un display montat pe oglinda. oglinda cu display vine montata peste oglinda masinii. in plus are bluetooth si e folosita ca si handsfree pentru telefon. e excelenta.