2007 Mitsubishi Colt Z30 1.3 MIVEC 95 CP Blue Atlantis

Prezinta-ti Coltul aici!
Scrie răspuns
shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Sâm Iun 19, 2010 9:44 pm

QUOTE (geticul @ Jun 19 2010, 05:22 PM) am crezut ca isi va da seama dupa cum trage, dar nu a fost sa fie.
De cand face dealerul ture cu ea? In distanta dintre parcare si service nu cred ca-si da seama cum trage intrucat nu ar trebui sa bage piciorul in ea.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Iun 19, 2010 10:04 pm

Oricum nu-si da seama , doar daca conduce unu zi de zi .
Pe mine nu ma convingea seful de service ca masina merge bine , normal , iar ea nu tragea deloc ? Se tura aiurea si mergea ca un logan 1.4 cu aer conditionat . De depasit ceva , nu mai zic.

Deci daca nu le vine damblaua sa bage calculatorul pe ea , nu prea vad un "ochi format" sa-si dea seama .

Dealerul, mai exact mecanicul , face ture cu ea daca reclami ceva care tine de-a merge cu ea in probe .

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Sâm Iun 19, 2010 10:44 pm

pai asta e. ca am reclamat de cateva ori ca se aude un scartiit la franare si se aude pedala de ambreiaj cand o apasa si a trebuit sa faca o tura cu masina sa se convinga si ei. si tocmai atunci nu a vrut sa mai faca nici un zgomot.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Joi Dec 16, 2010 6:32 pm

mi-am luat un sistem de parcare cu camera si am vrut sa il montez. mi-am prins urechile. totul e capsulat. am incercat sa vad cum as putea sa iau semnal de la becul de mansarlier si acolo surpriza. totul e capsulat si cu mufa; nici macar nu iti poti da seama care e firul care merge la bec.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Dum Dec 26, 2010 10:11 pm

dupa mult timp am reusit sa montez pe masina ce imi doream de mult. problema a fost cu montajul. mi-am montat pe masina sistem de asistenta la parcare format dintr-o camera video si un display montat pe oglinda. oglinda cu display vine montata peste oglinda masinii. in plus are bluetooth si e folosita ca si handsfree pentru telefon. e excelenta.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Dum Dec 26, 2010 10:44 pm

Pana la urma unde l-ai montat? Sa-l stapanesti si, mai ales, folosesti sanatos.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Lun Dec 27, 2010 7:22 am

am gasit o firma in ploiesti by luck. am fost la ei daca au timp sa monteze si omul mi-a spus ca au. asa ca nu am mai venit la bucuresti la cine mi-ai recomandat.

cand voi fi acasa o sa pun si poze. sa imi repar calculatorul si se posteaza si poze.

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Mar 02, 2011 10:33 pm

am o problema la masina cu pompa de apa pentru stergatoare si nu is acasa sa verific manualul. siguranta care e pentru pompa mai e legata si de altceva sa imi dau seama daca e asta sau altceva? borcanul e plin, deci nu e spart. nu mai vrea sa dea apa la geamuri si e nasol pe vremea asta.

doza
EVO I

Mesaj de doza » Vin Mar 04, 2011 4:31 pm

Verifica furtunele intai. mie nu imi da la luneta dar mie lene sa caut unde sa intrerupt.

andrei

Mesaj de andrei » Vin Mar 04, 2011 4:45 pm

Nu am acum manualul la indemana, insa ar trebui sa ai organigrama sigurantelor pe spatele panoului de sub volan.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul meu”