2008 Colt CZ3 1.3 95 CP Porcelain White - my "minivan
Ieri a primit folie pt geamuri, sper sa nu am probleme din cauza asta: 5% transparenta cele de pe spate si 36% cele pe fata. In ciuda aparentelor, vizibilitatea nu e afectata aproape deloc, atatin afara cat si in toate oglinzile retrovizoare fiind absolut ok.
Poze:
Poze:
- Fişiere ataşate
-
- DSCF0838_1.jpg (245.98 KiB) Vizualizat de 2483 ori
-
- DSCF0834_1.jpg (180.08 KiB) Vizualizat de 2474 ori
-
- DSCF0829_1.jpg (184.54 KiB) Vizualizat de 2540 ori
QUOTE (chacha @ Jan 14 2009, 09:14 PM) Si am zis ca nu o fac (nu montez folie pe ea) dar daca cineva ma convinge ca la niste folii omologate RAR nu am probleme de vizibilitate seara (in special pietoni) cred ca pana la urma ii pun si eu...
Cu folie omologata pe geamuri nu ai nici un fel de probleme cu vizibilitatea, nici macar noaptea (nici cu pietonii, nici cu masinile din trafic etc). Eu am folie omoplogata cu transparenta 30% doar pe spate si nu am avut nici un fel de probleme cu vizibilitatea. Am ales varianta cu 30% transparenta ca nu cumva sa am vreodata probleme cu politia (sa nu ma iau in gura cu "organul"). Banuiesc ca o conditie esentiala este ca folia sa fie montata de cineva care se pricepe.
................................................................................
......................................................................
Andrei, sa stapanesti sanatos masinuta si sa faceti echipa buna impreuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa bafta!!!!!!!!!!!!!!
Cu folie omologata pe geamuri nu ai nici un fel de probleme cu vizibilitatea, nici macar noaptea (nici cu pietonii, nici cu masinile din trafic etc). Eu am folie omoplogata cu transparenta 30% doar pe spate si nu am avut nici un fel de probleme cu vizibilitatea. Am ales varianta cu 30% transparenta ca nu cumva sa am vreodata probleme cu politia (sa nu ma iau in gura cu "organul"). Banuiesc ca o conditie esentiala este ca folia sa fie montata de cineva care se pricepe.
................................................................................
......................................................................
Andrei, sa stapanesti sanatos masinuta si sa faceti echipa buna impreuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa bafta!!!!!!!!!!!!!!
Un mic update (vezi pozele atasate )
Am reusit sa montez ornamentele pt praguri, insa deocamdata n-am reusit sa le fac poze. Daca e frumos maine o spal si le pozez. Sper ca in curand sa ii fac mici modificari optice - o sa urmeze, evident, poze. Cand va fi cazul.
Consumul mediu e cel din semnatura, mers undeva in jur de 60% in oras.
Am reusit sa montez ornamentele pt praguri, insa deocamdata n-am reusit sa le fac poze. Daca e frumos maine o spal si le pozez. Sper ca in curand sa ii fac mici modificari optice - o sa urmeze, evident, poze. Cand va fi cazul.
Consumul mediu e cel din semnatura, mers undeva in jur de 60% in oras.
- Fişiere ataşate
-
- Image024.jpg (124.91 KiB) Vizualizat de 2464 ori
-
- Image023.jpg (162 KiB) Vizualizat de 2470 ori