2009 Mitsubishi Colt 1.5 Turbo Ralliart
QUOTE (Danyutz @ Nov 28 2009, 02:24 PM) Am luat un set de Xenon Silver de la Bosch - H4, le-am schimbat adineauri si au tenta de albastrui, sunt curios noaptea cum vad(sunt tare obsedat de lumina buna noaptea, Dacia pe care i-am lasat-o la tata, m-a stresat timp de 5 ani).
Imediat fug la spalatorie, asa ca vin cu pozele promise, daca nu se intuneca.
Aoleu sa nu ne vedem in trafic ca faza lunga vezi de la mine. Pe farurile alea mari nu vreau sa imi inchipui cat se imprastie lumina de xenon...
Imediat fug la spalatorie, asa ca vin cu pozele promise, daca nu se intuneca.
Aoleu sa nu ne vedem in trafic ca faza lunga vezi de la mine. Pe farurile alea mari nu vreau sa imi inchipui cat se imprastie lumina de xenon...
QUOTE (Danyutz @ Nov 27 2009, 04:02 PM) Cristi!! bai de cand n-ai mai intrat, pai unde-ai umblat?
...
Danyutz!
mai citesc din cand in cand, dar nu am mai intrat pentru ca nu prea mai am nimic de zis.
Rodaj fara probleme si spor financiar pentru modificari!
E o masina proiectata pentru a fi dusa mai sus, iar reteta e deja cunoscuta si testata.
Bafta!
QUOTE (BUGHY @ Nov 28 2009, 06:52 PM) Salut Cristi !
Ti-am spus eu ca lumea iti duce dorul ....?
Frumoasa jucarie D !
Salut Bughy!
Pasionatule!
Sunt doar cativa posesori care-mi sunt prieteni, in nici un caz lumea de pe forum.
Imi vine sa zambesc cand imi aduc aminte "dialogul" nostru initial.
PS. Scuze de offtopic, nu a fost intentionat.
...
Danyutz!
mai citesc din cand in cand, dar nu am mai intrat pentru ca nu prea mai am nimic de zis.
Rodaj fara probleme si spor financiar pentru modificari!
E o masina proiectata pentru a fi dusa mai sus, iar reteta e deja cunoscuta si testata.
Bafta!
QUOTE (BUGHY @ Nov 28 2009, 06:52 PM) Salut Cristi !
Ti-am spus eu ca lumea iti duce dorul ....?
Frumoasa jucarie D !
Salut Bughy!
Pasionatule!
Sunt doar cativa posesori care-mi sunt prieteni, in nici un caz lumea de pe forum.
Imi vine sa zambesc cand imi aduc aminte "dialogul" nostru initial.
PS. Scuze de offtopic, nu a fost intentionat.
QUOTE (Danyutz @ Nov 30 2009, 01:58 PM) 2dor nu e instalatie xenon, sunt doar alte becuri cu denumire xenon silver, care au o tenta de albastrui la baza bulb-ului, iar lumina proiectata e alba N-am primit flash-uri pana acum.
Sorry, my mistake. Alte becuri sunt legale asa ca ma bucur ca ai ales sa fii corect.
Sorry, my mistake. Alte becuri sunt legale asa ca ma bucur ca ai ales sa fii corect.
Buun, revin dupa un drum pe meleagurile Clujene (cat de frumos poate sa fie ... dar se construieste prea mult), foarte multumit de masina, la depasiri nici n-a trebuit sa o fortez, am mers maxim in 120. Consum pe ceas cand am ajuns aseara, 7.2, mai mult decat multumitor pe perioada de rodaj.
Saptamana viitoare, joi, voi merge iar la Cluj.
Saptamana viitoare, joi, voi merge iar la Cluj.
- marius_EVO
- EVO I