2007 Mitsubishi Colt Z30 1.3 MIVEC 95 CP Blue Atlantis
- marocanu2009
- EVO I
pai alte accesorii nu ma mai intereseaza la interior. decat sa imi pun o oglinda display pentru parcare cu spatele, dar mai studiez problema.
ce vreu, dar nu gasesc, e un eleron mult mai misto decat ala originar. dar parca pentru masina asta nu s-a prea facut nimic la exterior. o fi ca arata prea bine pentru unii, si nu e cerere deloc.
ce vreu, dar nu gasesc, e un eleron mult mai misto decat ala originar. dar parca pentru masina asta nu s-a prea facut nimic la exterior. o fi ca arata prea bine pentru unii, si nu e cerere deloc.
- marocanu2009
- EVO I
referiot la oglinda cu senzorii de parcare nu cred ca ar fi o problema, eu mi-am pus senzori de parcare cu camera si mi-au montat-o perfect.la eleron vezi ca sunt 2 versiuni, una lunga cum e pe ralliart-ul actual sau pe variantele intense, si o versiune scurta.La varianta mea(Instyle Safety) eleron-ul nu era in lista de dotari, asa ca a trebuit sa il pun separat.M-a costat 1800 ron cu tot cu vopsitorie si montaj
- marocanu2009
- EVO I