2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
Asta doream sa mentionez si eu...grija mare la taxele de drum pe care ti le aplica in vama si moldovenii si ucrainienii. Daca nu iei destula benzina (si noi avem rezervoare cam mici) nu prea e rentabil sa pierzi vremea acolo. Dar apropo daca stai asa aproape de granita nu ai permis de libera trecere (din ala cu micul trafic de frontiera - care parca se aplica pentru toate localitatile situate mai aproape de 30 km de granita)? Cred ca merge mai repede daca ai asa ceva. Daca poti trece granita pe la Oancea, imediat ce intrii in Moldova e o benzinarie, nu ai cum sa o ratezi.
@flipper - faza nasoala este ca exact la fel zic aia din vest cand intra in Romanica, parca am fi cu 50 de ani in urma
@flipper - faza nasoala este ca exact la fel zic aia din vest cand intra in Romanica, parca am fi cu 50 de ani in urma
QUOTE (zimbet @ Oct 27 2008, 10:02 AM) cine vrea sa-si ia tavi de genu asta de la mircea... poate le procuram impreuna sa iasa transportul ieftin... Pret: 115RON + transport 8-15Ron
Salut, vreau sa iau covosase dar nu vreau sa le mai dau bani la "dragutii" astia de la servis, imi da cineva un pont de unde as putea cumpara la un pret rezonabil?
Salut, vreau sa iau covosase dar nu vreau sa le mai dau bani la "dragutii" astia de la servis, imi da cineva un pont de unde as putea cumpara la un pret rezonabil?
QUOTE (zimbet @ Oct 27 2008, 10:02 AM) cine vrea sa-si ia tavi de genu asta de la mircea... poate le procuram impreuna sa iasa transportul ieftin... Pret: 115RON + transport 8-15Ron
Uite aici, posteaza aici sau trimitei un PM lui themircea
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=881
http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=881
hello baieti... am si eu o durere de acu cateva zile...
cand ma intorceam de la odihna... am pupat o masina la trecerea de pietoni in zona Vintoriei...
fata aia era ocupata si nu am mai mers la politie ca sa facem totul cum trebuie... si i-am dat tot ce ii trebuie pentru reparatie si a ales sa si-o faca prin Casco, care la randul lor vor recupera de pe RCA-ul meu...
acuma vine problema mea... cum pot face constatare de la politie ca cei de la Casco sa-mi plateasca toata reparatia...
la noi in MD daca nu chemi politia pentru constatare, aia de la Casco iti platesc doar 5% din suma asigurata... nu cred ca ma incadrez...
astept sfaturi / ajutor... va multumesc!
P.S. cred ca trec pe bara de Ralliart... sper sa reusesc...
cand ma intorceam de la odihna... am pupat o masina la trecerea de pietoni in zona Vintoriei...
fata aia era ocupata si nu am mai mers la politie ca sa facem totul cum trebuie... si i-am dat tot ce ii trebuie pentru reparatie si a ales sa si-o faca prin Casco, care la randul lor vor recupera de pe RCA-ul meu...
acuma vine problema mea... cum pot face constatare de la politie ca cei de la Casco sa-mi plateasca toata reparatia...
la noi in MD daca nu chemi politia pentru constatare, aia de la Casco iti platesc doar 5% din suma asigurata... nu cred ca ma incadrez...
astept sfaturi / ajutor... va multumesc!
P.S. cred ca trec pe bara de Ralliart... sper sa reusesc...
Daca ai un exemplar din constatarea amiabila ar trebui sa nu ai probleme pt ca atunci cand te duci intr-o tara trebuie sa respecti legile din acea tara nu din tara de origine. Asa ca daca la noi in romania legea permite constatarea amiabila nu vad de ce ai avea probleme cand repari masina in MD, dar cel mai bine e sa dai un telefon la asigurator si sa intrebi.
Daca iti trebuie constatarea de la politie pentru casco, apoi singura varianta este sa te duci la politie sa o obtii. E liniste si pace pe acolo de cand cu amiabila asa ca nu stai mult la coada. Vezi de ce sectie tine P-ta Victoriei. Te duci si declari accidentul la politie si te declari vinovat de accident (vezi ca trebuia declarat in 48 de ore cred - la ei sau amiabil nu conteaza). Daca au trecut mai mult de 48 de ore mai modifica si tu nitel data accidentului sau roaga-l pe politist sa-ti dea doar avertisment pentru intarziere. Si asa tot va trebui sa-l "mai rogi de avertisment" si la amenda pe care ti-o va da pentru nepastrarea distantei bla bla. Spui ca ala din fata nu avea avarii si s-a carat si ca nu ai retinut exact numar chestii dina astea (altfel va trebui sa fie si celalalt conducator de fata). Politistul iti va da doua amenzi sau avertismente in functie de cat e de intelegator si iti va da si dovada pentru reparatie. Asta daca vrei sa respecti cat de cat adevarul.Oricum iti trebuie hartia de la politie.
Pentru sfaturi neortodoxe , eventual folositi PM
Pentru sfaturi neortodoxe , eventual folositi PM
Intelege ca hartie de la politie fara sa te duci la politie nu se poate. Incearca intai, pana la a declara accidentul la sectie acolo, sa-i explici ce si cum. Ii arati ca ai facut amiabila in termenul legal, dar in acelasi timp ii explici si ca-ti trebuie de la ei hartie pentru casco in Md. In general sunt intelegatori.