2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Inform StoneGray byaltuning
- paul.todea
- EVO I
QUOTE (altuning)Referitor la modificari ;-) chiar azi mi s-a pus pata. Sapt viitoare o sa-i pun LED-uri in loc de proiectoare.
Sper sa iasa ca in poza asta ;-) o sa pun oricum poza dupa ce modific ....
sunt nou posesor de 1.6 clasic. ma tenteaza si pe mine chestia cu led-urile...acelasi lucru am vrut sa-l fac si la Focus, dar nu am avut nici timp si din pacate nici nu am avut de unde sa fac rost de led-bar...te rog sa ne tii si pe noi la curent...poti sa-mi spui de unde sa fac rost de led-bar?
LE: am obs mai tarziu ca ai terminat operatiunea; totusi ledurile de unde le-ai luat? sau ca sa fiu mai la subiect, in cazul in care ma hotarasc, pot conta pe tine sa faci rost de un set???
Sper sa iasa ca in poza asta ;-) o sa pun oricum poza dupa ce modific ....
sunt nou posesor de 1.6 clasic. ma tenteaza si pe mine chestia cu led-urile...acelasi lucru am vrut sa-l fac si la Focus, dar nu am avut nici timp si din pacate nici nu am avut de unde sa fac rost de led-bar...te rog sa ne tii si pe noi la curent...poti sa-mi spui de unde sa fac rost de led-bar?
LE: am obs mai tarziu ca ai terminat operatiunea; totusi ledurile de unde le-ai luat? sau ca sa fiu mai la subiect, in cazul in care ma hotarasc, pot conta pe tine sa faci rost de un set???
Led bar se gaseste dar nu cu leduri asa mari, si nu da bine.
Pt cine doreste pot sa le furnizez ledurile gata legate, siliconate,etc.
trebuie numai sa gauriti cu burghiu de 6mm si sa le fixati cu mastic.
Ex 2 legaturi de 6 leduri costa 90 EUR (atentie sunt leduri speciale alb-rece, ce nu afecteaza instalatia)
2 bec pt pozitie LED alb gen xenon 30 RON set de 2 buc.
Pt cine doreste pot sa le furnizez ledurile gata legate, siliconate,etc.
trebuie numai sa gauriti cu burghiu de 6mm si sa le fixati cu mastic.
Ex 2 legaturi de 6 leduri costa 90 EUR (atentie sunt leduri speciale alb-rece, ce nu afecteaza instalatia)
2 bec pt pozitie LED alb gen xenon 30 RON set de 2 buc.
Ce nu mi-a placut la masina, a fost capatul de esapament, mic si foarte jos.
momentan i-am pus un tips, pana o sa-i schimb sistemul de evacuare cu unul dublu
cred ca BORLA sau MAGNAFLOW sport.
O alta chestie...stopurile...forma faina da puteau sa puna ceva cu LED
Sunt curios ce apare, m-ar tenta stopuri negre cu leduri....
Deocamdata astept jantele si ceva accesorii ISOTTA de interior - pedale,capschimbator si husa
sa vad cum le pun sa dea bine. O sa revin cu poze. Weekend vesel!!!
momentan i-am pus un tips, pana o sa-i schimb sistemul de evacuare cu unul dublu
cred ca BORLA sau MAGNAFLOW sport.
O alta chestie...stopurile...forma faina da puteau sa puna ceva cu LED
Sunt curios ce apare, m-ar tenta stopuri negre cu leduri....
Deocamdata astept jantele si ceva accesorii ISOTTA de interior - pedale,capschimbator si husa
sa vad cum le pun sa dea bine. O sa revin cu poze. Weekend vesel!!!
- Fişiere ataşate
-
- PICT8007.JPG (91.54 KiB) Vizualizat de 4155 ori
QUOTE (arathemis)Salut,
Imi poti spune (tu sau altii care au Mitsu Lancer 2008 varianta Inform) cu ce anvelope a venit masina? Ce marca, daca is de vara sau all-season si ce parere ai despre ele?
Mersi
205/60/16 inch DUNLOP SP SPORT 2050M - vara, pe drum sta oky, nu fac zgomot
doar la demaraj cam aluneca, poate de la temperatura...la vara poate adera mai bine.
Imi poti spune (tu sau altii care au Mitsu Lancer 2008 varianta Inform) cu ce anvelope a venit masina? Ce marca, daca is de vara sau all-season si ce parere ai despre ele?
Mersi
205/60/16 inch DUNLOP SP SPORT 2050M - vara, pe drum sta oky, nu fac zgomot
doar la demaraj cam aluneca, poate de la temperatura...la vara poate adera mai bine.
QUOTE (Ursu)salut.pt lancer 2.0 sam se pot pune leduri dalea?la ce bani.?am bara d evo8!
Poti sa pui in orice bara....gasesti un loc unde sa dai gauri. Leduri se gasesc de 12V
le legi in paralel siu le pui pe pozitie. Poti sa iei leduri de pozitie si le legi, faci singur.
Sau daca vrei pot sa-ti trimit gata legate set de 6+6 mari culoare alb-rece
iasa la 90 EUR. Eu am pus ceva leduri kalumea, iasa pe la 90 EUR.
Poti sa pui in orice bara....gasesti un loc unde sa dai gauri. Leduri se gasesc de 12V
le legi in paralel siu le pui pe pozitie. Poti sa iei leduri de pozitie si le legi, faci singur.
Sau daca vrei pot sa-ti trimit gata legate set de 6+6 mari culoare alb-rece
iasa la 90 EUR. Eu am pus ceva leduri kalumea, iasa pe la 90 EUR.