2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Am mai facut mici "tziganii" la interior.............
Baghetele cu leduri se aprind cand se deschid usile, ca si plafonierele, dar se pot aprinde si separat, in timpul mersului fiind legate si la fir de + permanent.
Baghetele cu leduri se aprind cand se deschid usile, ca si plafonierele, dar se pot aprinde si separat, in timpul mersului fiind legate si la fir de + permanent.
- Fişiere ataşate
-
- 001__6__copy.jpg (135.29 KiB) Vizualizat de 1718 ori
-
- 001__10__resize.JPG (37.27 KiB) Vizualizat de 1782 ori
-
- 001__7__resize.JPG (27.5 KiB) Vizualizat de 1728 ori
-
- 001__4__resize.JPG (49.27 KiB) Vizualizat de 1730 ori
-
- 001__3__resize.JPG (50.48 KiB) Vizualizat de 1754 ori
- andrei.pex
- EVO I
Exact, bagheta este de la Zexstar.
Hm, dap, arata chiar bine asa gen audi allroad....
Am de gand sa pun lumina ambientala si in spate. Insa, ledurile o sa fie "integrate" in mocheta (in partea de jos a banchetei). O sa fie ceva de munca, dar o sa iasa treaba buna, zic eu.
...................
Aveam de gand sa fac ceva de genul acesta. Am luat flexi neonul, dar nu am gasit inca solutia constructiva sa-l montez fara sa stric ornamentele (nu vreau sa folosesc adeziv care sa strice). Ceva idei de cum as putea monta flexi neonul?...........
Hm, dap, arata chiar bine asa gen audi allroad....
Am de gand sa pun lumina ambientala si in spate. Insa, ledurile o sa fie "integrate" in mocheta (in partea de jos a banchetei). O sa fie ceva de munca, dar o sa iasa treaba buna, zic eu.
...................
Aveam de gand sa fac ceva de genul acesta. Am luat flexi neonul, dar nu am gasit inca solutia constructiva sa-l montez fara sa stric ornamentele (nu vreau sa folosesc adeziv care sa strice). Ceva idei de cum as putea monta flexi neonul?...........
- Fişiere ataşate
-
- evoxinterier.jpg (53.63 KiB) Vizualizat de 1774 ori