2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
QUOTE (SickneS @ Jun 18 2009, 03:49 PM) interesant de stiut ce preturi are pt vopsirea jantelor ... poti sa ne ajuti cu aceasta informatie te rog !
Ceva calitativ, care iese super, costa in jur de 300-350 ron cu tot cu vopsea.
QUOTE (Speedy @ Jun 18 2009, 05:18 PM) Nu trebuie totusi sa le sablezi inainte? Nu m-as incurca sa vopsesc jantele fara sablat.
Si eu stiu ca trebuie sablate jantele inainte de a fi vopsite, dar ies foarte bine si rezistent facute daca, doar, se matuieste lacul cu smirghel fin si apa.
Ceva calitativ, care iese super, costa in jur de 300-350 ron cu tot cu vopsea.
QUOTE (Speedy @ Jun 18 2009, 05:18 PM) Nu trebuie totusi sa le sablezi inainte? Nu m-as incurca sa vopsesc jantele fara sablat.
Si eu stiu ca trebuie sablate jantele inainte de a fi vopsite, dar ies foarte bine si rezistent facute daca, doar, se matuieste lacul cu smirghel fin si apa.
- Devik aka Alex
- EVO I
Of,tare imi e ca am luat tzeapa cu eleronul de la Accolade, care este, chipurile, pe drum, dar nu mai ajunge. Odata la 2-3 zile le trimit cate un email sa-i intreb de statusul comenzii si primesc acelasi raspuns " This is being processed by our overseas export facility, once they have available dispatch notices they will send you all the details.Please stand by for this information, It should be with you in around 3-4 weeks."
Acum sa vad care eleron o sa ajunga primul, cel din Sri Lanca sau cel din Rusia. Am de gand sa fac si un difuzor de aer custom la bara spate, dar astept sa montez eleronul sa vad linia pe care o s-o capate masina si in functie de asta o sa fie facut si difuzorul de aer.
Da, imi amintesc de tine......si de masina ta.........erai pe picior de plecare cand am ajuns eu la service........... Deh, mitza la mitza trage.........
Acum sa vad care eleron o sa ajunga primul, cel din Sri Lanca sau cel din Rusia. Am de gand sa fac si un difuzor de aer custom la bara spate, dar astept sa montez eleronul sa vad linia pe care o s-o capate masina si in functie de asta o sa fie facut si difuzorul de aer.
Da, imi amintesc de tine......si de masina ta.........erai pe picior de plecare cand am ajuns eu la service........... Deh, mitza la mitza trage.........
Cand ai comandat eleronul? Este posibil sa-ti intarzie livrarea si din cauza dimensiunilor coletului...Doamne fereste sa nu ti-l fi pierdut ca se mai poate intampla. Nu ti-au dat si astia de la care ai comandat tracking number?(normal ar trebuii).Sper sa-ti vina eleronul cat mai curand ca-s curios sa vad cum da pe masina
Toate cele bune!
Toate cele bune!