2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Astazi s-a incheiat lucrarea in ceea ce priveste lumina de ambient de la interior ("tziganeala", bre). Au mai fost montate baghete cu leduri in buzunarele de usi fata/spate si leduri in mocheta din partea inferioara a banchetei spate, care lumineaza pana in fata. Iata ce a iesit..........
P.S. Pana la sfarsitul saptamanii sper sa pot sa va arat ce a patit masina in acest week end ........... e de bine
P.S. Pana la sfarsitul saptamanii sper sa pot sa va arat ce a patit masina in acest week end ........... e de bine
- Fişiere ataşate
-
- IMG_123_resize.JPG (33.57 KiB) Vizualizat de 1768 ori
-
- IMG___5_.JPG (26.03 KiB) Vizualizat de 1748 ori
-
- IMG___4_.JPG (38.89 KiB) Vizualizat de 1765 ori
-
- IMG___3_.JPG (44.9 KiB) Vizualizat de 1808 ori
-
- IMG___2_.JPG (26.01 KiB) Vizualizat de 1757 ori
-
- IMG___1_.JPG (18.66 KiB) Vizualizat de 1748 ori
-
- IMG_.JPG (23.92 KiB) Vizualizat de 1766 ori
- andrei.pex
- EVO I
- numai_silviu
- EVO I
Multumesc de aprecieri.
rabdare am, talent cat de cat, dar nu am experienta la asa ceva (mai ales la partea de legat fire/cautat firele potrivite )........eu am fost doar cu ideea.........de restul s-a ocupat un prieten, mai exact 2 prieteni..........unul pe partea de electronica, iar celalalt pe partea de demontat maina.
Daca vreti sa montati asa ceva, se poate rezolva la garajul prietenilor. Lucreaza ireprosabil baietii si au si experienta in domeniu.
rabdare am, talent cat de cat, dar nu am experienta la asa ceva (mai ales la partea de legat fire/cautat firele potrivite )........eu am fost doar cu ideea.........de restul s-a ocupat un prieten, mai exact 2 prieteni..........unul pe partea de electronica, iar celalalt pe partea de demontat maina.
Daca vreti sa montati asa ceva, se poate rezolva la garajul prietenilor. Lucreaza ireprosabil baietii si au si experienta in domeniu.