2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Dupa ce am intrat in posesia accesoriilor aduse de zimbet, mi-am facut timp, in sfarsit, sa montez ornamentele de praguri. Arata chiar foarte bine.
Cu eleronul nu ma grabesc pentru ca:
1. vopsitorul este plecat in vacanta
2. surprizaaaaa.......a ajuns in tara si eleronul pe care il comandasem la Accolade (dupa 2 luni jumate) si este in port la Constanta, unde trebuie sa ma duc sa il ridic (trebuie platita vama la el) si vreau sa-l vad si pe acela cum arata si abia dupa aceea o sa ma hotarasc pe care il montez.
........si inca ceva.......sticker cu mitsu.ro cu silueta de evo x (ii multumesc celui care a facut desenul....sper sa nu se supere ca am luat imaginea si am facut sticker )
Cu eleronul nu ma grabesc pentru ca:
1. vopsitorul este plecat in vacanta
2. surprizaaaaa.......a ajuns in tara si eleronul pe care il comandasem la Accolade (dupa 2 luni jumate) si este in port la Constanta, unde trebuie sa ma duc sa il ridic (trebuie platita vama la el) si vreau sa-l vad si pe acela cum arata si abia dupa aceea o sa ma hotarasc pe care il montez.
........si inca ceva.......sticker cu mitsu.ro cu silueta de evo x (ii multumesc celui care a facut desenul....sper sa nu se supere ca am luat imaginea si am facut sticker )
- Fişiere ataşate
-
- DSC01940.JPG (69.05 KiB) Vizualizat de 1697 ori
-
- DSC01944.JPG (110.14 KiB) Vizualizat de 1682 ori
-
- DSC01943.JPG (98.25 KiB) Vizualizat de 1684 ori
Pai, ambele eleroane sunt de evo. Insa, se pare ca mai dureaza pana o sa intru in posesia celui de-al doilea eleron (cel de la Accolade).
Dupa grele incercari, am reusit sa iau legatura cu cei de la firma care se ocupa de transport si mi-au spus ca, inca nu a ajuns in tara mult asteptatul eleron si ca ar trebui sa ajunga undeva in jur de 6-7 august. Asa ca se prelungeste asteptarea. Si e cam nasol, pentru ca eleronul din comanda facuta de zimbet este acasa.........dar nu il montez pana nu vine si celalat, ca sa vad care vine mai bine pe masina
..........ce sa mai zic..........telenovele..........
Dupa grele incercari, am reusit sa iau legatura cu cei de la firma care se ocupa de transport si mi-au spus ca, inca nu a ajuns in tara mult asteptatul eleron si ca ar trebui sa ajunga undeva in jur de 6-7 august. Asa ca se prelungeste asteptarea. Si e cam nasol, pentru ca eleronul din comanda facuta de zimbet este acasa.........dar nu il montez pana nu vine si celalat, ca sa vad care vine mai bine pe masina
..........ce sa mai zic..........telenovele..........
Sunt la fel, insa:
1. cel de la Accolade este mai bine lucrat (cel putin asa am vazut in poze)
2. cosiderente financiare - unul din eleroane o sa caut sa il dau, iar pe cel de la Accolade nu imi scot banii nici in 1000 de ani (500 usd)........in schimb, pentru cel din Rusia deja am gasit un potentian cumparator (150 eur)........daca ma grabesc si montez eleronul din Rusia o sa fiu nevoit sa il dau pe cel din Sri Lanca si cine imi da mie 500 usd pe el?........Asta e, am asteptat atata timp, mai pot sa atept 1-2 saptamani
1. cel de la Accolade este mai bine lucrat (cel putin asa am vazut in poze)
2. cosiderente financiare - unul din eleroane o sa caut sa il dau, iar pe cel de la Accolade nu imi scot banii nici in 1000 de ani (500 usd)........in schimb, pentru cel din Rusia deja am gasit un potentian cumparator (150 eur)........daca ma grabesc si montez eleronul din Rusia o sa fiu nevoit sa il dau pe cel din Sri Lanca si cine imi da mie 500 usd pe el?........Asta e, am asteptat atata timp, mai pot sa atept 1-2 saptamani
In ultima perioada am cam neglijat jurnalul de bord, dar astazi vin cu noutati. Am schimbat placutele de frana pe fata (la 25054 km cat are masina acum) si am pus placutele Green Stuff de la EBC. Daca pana acum eram oarecum sceptic in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor la franare cu placute EBC, acum m-am convins si sa stiti ca este pe bune.....chiar se simte o imbunatatire a performantelor la franare. Frana tine mai bine, iar ABS-ul nu mai intra asa usor cum se intampla cu placutele stok (Akebono).....si, credeti-ma ca in asa zisul "test de drum" pe care l-am facut dupa ce am montat placutele, am franat de cateva ori cam violent, iar ABS-ul a intrat numai atunci cand am calcat frana ca "animalul". O sa vad de acum inainte cum se comporta noile placute, dar, deocamdata eu zic ca isi merita banii si sunt multumit de investitie.
.......si, pentru ca ma plictiseam zilele trecute, am vopsit bara de rigidizare a amortizoarelor de pe fata in rosu "imperial"......... ......asa, sa fie un strop de culoare si la motor.........
.......si, pentru ca ma plictiseam zilele trecute, am vopsit bara de rigidizare a amortizoarelor de pe fata in rosu "imperial"......... ......asa, sa fie un strop de culoare si la motor.........
- Fişiere ataşate
-
- DSC01956.JPG (138.8 KiB) Vizualizat de 1692 ori
-
- DSC01961.JPG (68.09 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-
- DSC01960.JPG (70.27 KiB) Vizualizat de 1668 ori
-
- DSC01957.JPG (138.27 KiB) Vizualizat de 1652 ori
-
- DSC01958.JPG (74.32 KiB) Vizualizat de 1656 ori
Ceva poze din vacanta....Cetatea Dacica de la Costesti, Cetatea Dacica Sarmisegetuza Regia, Cabana Carnic Cascada (M. Retezat), Cheile Rametului, Sighisoara, Balea Lac.......
- Fişiere ataşate
-
- Resize_of_IMG_0204.JPG (44.95 KiB) Vizualizat de 1616 ori
-
- Resize_of_IMG_0143.JPG (57.56 KiB) Vizualizat de 1623 ori
-
- Resize_of_IMG_0119.JPG (52.38 KiB) Vizualizat de 1643 ori
-
- Resize_of_IMG_0088.JPG (69.73 KiB) Vizualizat de 1613 ori
-
- Resize_of_IMG_0062.JPG (70.2 KiB) Vizualizat de 1675 ori
-