2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 DID, 140CP, Black Mica, Instyle
Update placute de frana:
Abia acum, dupa 500 km facuti cu placutele de la EBC au inceput sa se faca "vizibile" performantele placutelor. Pana acum se auzea si un zgomot ciudat pana se incalzeau placutele, dar acum a disparut acel zgomot, iar masina franeaza mai bine decat cu placutele din echiparea standard. Eu unul sunt multumit de alegerea facuta........
Abia acum, dupa 500 km facuti cu placutele de la EBC au inceput sa se faca "vizibile" performantele placutelor. Pana acum se auzea si un zgomot ciudat pana se incalzeau placutele, dar acum a disparut acel zgomot, iar masina franeaza mai bine decat cu placutele din echiparea standard. Eu unul sunt multumit de alegerea facuta........
- Devik aka Alex
- EVO I
Spre rusinea mea, eleronul nu este montat pe masina....este inca la vopsit (o sa fie negru mat pa interior)....iar de 2 zile nu reusesc sa dau de vopsitor.....numai tzepe mi-am luat cu eleronul asta.
Eleronul de la rusi o sa il dau, dar si acela este la vopsitor sa il pregateasca de vopsit si sa ii dea o mana de plastofix.
Eleronul de la rusi o sa il dau, dar si acela este la vopsitor sa il pregateasca de vopsit si sa ii dea o mana de plastofix.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_2730.jpg (86.13 KiB) Vizualizat de 1921 ori
-
- IMG_2728.jpg (79.16 KiB) Vizualizat de 1914 ori
-
- IMG_2727.jpg (72.85 KiB) Vizualizat de 1922 ori
-
- IMG_2725.jpg (73.7 KiB) Vizualizat de 1943 ori
- marius_EVO
- EVO I