2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
QUOTE (Danyutz)Incearca sa-ti pui ca jante tuning - Advan Racing RG sau RZ. nu stiu daca se gasesc prin Europa, dar sunt cele mai sexi jante care merg pe Evo.
Sa-ti faci o impresie, plus ca masina ta e neagra
ms mult... chiar sunt fine... dar deja mi-am luat pe R18... si pe R16 nici nu ma gandesc sa-mi iau altele...
Sa-ti faci o impresie, plus ca masina ta e neagra
ms mult... chiar sunt fine... dar deja mi-am luat pe R18... si pe R16 nici nu ma gandesc sa-mi iau altele...
QUOTE (gabor13us)ai reusit sa montezi toba?
si pe mine m-ar interesa una cu tipsul ars...
am gasit una cu silencer, am facut comanda, si pana la urma a vandut-o... :| daca nu gasesc alta, credca imi puna aia de la Stelco... e destul de ok...
nu stiu daca ai citit tot ce am scris la toba, vezi ca daca toba are mai mult de 40cm, asa ceva, la sigur iti va taia teava...
si pe mine m-ar interesa una cu tipsul ars...
am gasit una cu silencer, am facut comanda, si pana la urma a vandut-o... :| daca nu gasesc alta, credca imi puna aia de la Stelco... e destul de ok...
nu stiu daca ai citit tot ce am scris la toba, vezi ca daca toba are mai mult de 40cm, asa ceva, la sigur iti va taia teava...