2010 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Oriental Red
Frumoasa foc, asa o sa arate si amea numai ca nu o sa aiba coltii din fata si pragurile si nr pe colt. Sa pui si niste poze din spate sa vad si eu cum ii sta cu eleronul mare. Vreau sa ii pun si eu eleron dar sunt indecis daca sa il pun pe cel inalt sau pe cel puti nmai mic, deocamdata inclin spre cel mic dar... Cu puti nnoroc poate imi vine si mie maine masina
Vin si eu cu pareri!
Plusuri:
- Mi se pare mie sau acest rosu este putin diferit, parca bate putin spre visiniu... in orice caz, da bine!
- Imi place cum arata masina cu praguri, a fost o alegere inspirata.
- Desi nu am vazut inca o poza sunt sigur ca stopurile de ralliart sunt de asemenea un plus.
Minusuri:
- Jantele. Daca tot le-au schimbat puteau alege altceva, zic eu. Imi plac mult mai mult cele de la invite'ul 2008-2010.
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, te asteptam cu mai multe poze!
Plusuri:
- Mi se pare mie sau acest rosu este putin diferit, parca bate putin spre visiniu... in orice caz, da bine!
- Imi place cum arata masina cu praguri, a fost o alegere inspirata.
- Desi nu am vazut inca o poza sunt sigur ca stopurile de ralliart sunt de asemenea un plus.
Minusuri:
- Jantele. Daca tot le-au schimbat puteau alege altceva, zic eu. Imi plac mult mai mult cele de la invite'ul 2008-2010.
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, te asteptam cu mai multe poze!
Flipper. asta e eleron mediu, cel mic este ca la bmw fanta dinaia lipita de portbagaj,iar cel mai mare e cam grosolan pentru un lancer simplu nu evo.Si asa si cu asta nu prea mai vezi prin luneta . Inclin sa cred ca cel mare a fost facut special pentru evo.
DA este visinie nu rosie,rosul acela urat de pe colt nu exista pe lancer e ft ft deschis mie`mi displac
Multumesc!
Ca o paranteza pana apar poze din spate,stopurile de rallyart sunt defapt stopuri negre si ft ft putin modificate ca si aspect daca nu ma insel eu
DA este visinie nu rosie,rosul acela urat de pe colt nu exista pe lancer e ft ft deschis mie`mi displac
Multumesc!
Ca o paranteza pana apar poze din spate,stopurile de rallyart sunt defapt stopuri negre si ft ft putin modificate ca si aspect daca nu ma insel eu
- diablo_666
- EVO I