2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Ian 22, 2011 7:59 pm

De astazi avem si folii!
Am pus pe fata, spate si luneta. Sunt cat se poate de intunecate pentru a primi omologarea RAR. Ei imi puneau si mai intunecate pe fata, dar fara omologare si pe propria raspundere. Pe fata s-a schimbat o idee geamul si ii da o tenta fumurie, soferul fiind un pic mai greu de vazut, iar pe spate lucrurile sunt... intunecate.
Toata operatiunea a costat un pic sub 400 Ron cu tips cu tot. Baietii foarte de treaba, au lucrat curat si cu rabdare. Ii recomand cu drag celor ce vor sa-si puna la randul lor in Galati. (detalii la cerere) Operatiunea a durat aprox. 3 ore si le-am permis sa demonteze fata de portiera pentru a avea acces complet la geam, fara sa am neplaceri ulterioare la montaj. Mai mult de atat, mi-au oferit si o spalare gratuita la o spalatorie de acolo pe care o pot onora cand doresc. Garantie 7 ani. Va atasez vreo 2 poze. Mai multe si mai clare pe lumina. Ah, da, inca o chestie. Emblema spate este acum neagra.
Fişiere ataşate
SAM_0476.JPG
SAM_0476.JPG (2.58 MiB) Vizualizat de 1335 ori
SAM_0475.JPG
SAM_0475.JPG (2.58 MiB) Vizualizat de 1333 ori
SAM_0459.JPG
SAM_0459.JPG (2.73 MiB) Vizualizat de 1356 ori

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Ian 22, 2011 8:49 pm

Contrasteaza bine albul cu geamurile negre, insa mie unul nu imi place sa umblu cu geamurile baltate adica geamurile spate negre si cele din fata mai deschise. E doar parerea mea sper sa nute superi. Daca legea permitea sa faci toate geamurile negre mai putin parbrizul ara super masinuta. Important e sa iti placa tie si sa te bucuri de ea, sper sa nu te alegi cu greieri in urma operatiunilor de demontare, remontare tapiserie usi.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Ian 22, 2011 9:36 pm

sa inteleg ca ai transparenta 5% pe spate si 70% pe fata?....si ai omologare si pe fata?...sa pui si niste poze ziua

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Ian 23, 2011 1:05 am

N-am de ce sa ma supar.
Fiecare are gusturile sale. Si eu as fi preferat ceva uniform dar te asigur ca nu e foarte comod sa ai geamurile de la sofer fumurii. Asadar chiar nu ai cum sa umblii cu 5% transparenta pe fata chiar daca da bine... Eventual sa alegi ceva cu transparenta mai mare dar nu mai e aceeasi chestie. De luneta nu prea te mai poti folosi... mai raman oglinzile. Daca si alea le ai mascate din cauza foliei prea inchise... Greierasi nu sunt, am frecat toate geamurile in mod repetat tocmai ca sa vad asta. Baietii au curatat foarte bine si chederele cu ocazia asta ca erau destul de mizerabile.

Eu m-am dus acolo cu 'dark' in minte si dark a iesit. Oricum pe ziua se vede mai bine si chiar si asa schimbarea de 'look' e mare.
Am omologare si pe fata si pe spate... Transparenta e 5% spate si 70% pe fata. Voi pune vreo 2 poze pe ziua, maine.
Incet, incet fac si schimbarile pe care le doresc, dar toate la randul lor...

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Ian 23, 2011 11:55 am

asa si trebuie...pe rand la timpul lor...incet incet masina capata o alta forma....si imi place ...asa as vrea si eu 5% pe spate si ori 70 ori 50% pe fata...sa vad cum arata la tine intai....si un parasolar ca uneori ii simt enorm lipsa...abia astept sa pui pozele ca sa vad cat imi pun pe fata

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Ian 23, 2011 3:17 pm

Abia astept sa iti vad masina prin oras sa iti admir si geamurile. Arata bestial cu gemurile negre insa partea proasta ca nu prea sunt practice. La vara o sa fie ceva mai practice ca nu o sa se mai incinga asa tare interiorul de la soare.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Ian 23, 2011 3:18 pm

arata foarte bine masina.
pe mine m-a controlat odata la folii si mi-a zis ca pe fata nu se pot pune nici un fel de folie.
ce marca de folie ti-ai montat? cu o folie de calitate nu ar trebui sa ai probleme cu vizibilitatea nici ziua nici noaptea nici pe ploaie. am mers cu un prieten cu care avea folie montata in targul Vitan si noaptea daca vroiai sa vezi ceva din interior in extarior trebuia sa deschizi geamul, ca altfel nu vedeai nimic.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Ian 23, 2011 6:40 pm

Acum ca sa va raspund la intrebari...

@ nini : se poate pune folie si pe fata cu 70% transparenta... Trebuia sa le arati omologarea RAR iar daca faceau figuri sa se zbata cu cei de la RAR ca ti-au dat omologare, tu n-ai nicio vina... folia este SolarZone. Am ales dupa ce am citit atat despre Llumar cat si despre SolarZone. Diferenta intre cele 2 este brandul care il cumperi la Llumar. E cam aceeasi mancare de peste. E ca si cum ai compara un Sony VAIO cu un Acer, ambele avand aceleasi specificatii. La VAIO platesti vreo 15 milioane in plus doar ca se cheama VAIO. (lasam designul la o parte, intelegeti voi ideea ). In ceea ce priveste vizibilitatea, toate bune. N-am probleme la interior, ma pot folosi si de luneta chiar daca noaptea e un pic mai greu (nici n-are cum sa fie altfel)... Insa in conditii de zi totul e super OK. Cei din spate vad fara nicio problema afara ziua, un pic mai greu noaptea, dar tot se vede...

@ Flipper : sa stii ca si acum iarna s-a sesizat o oarece diferenta in ceea ce priveste temparatura din habitaclu. Daca afara erau -4 grade, dupa o seara de lasat in viscol inauntru era frig, dar suportabil. Deci si frigul intra o idee mai greu.

@ andrei : cam cate injuraturi imi iau daca cer o marire a spatiului pentru atasamente ?

Acum, pozele promise ziua.

Aici va dati seama cam cum se vede din exterior in interior pentru cei din fata... o idee mai inchis. Un pic mai multa "intimitate".

Si ultima, asa, de amuzament.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Ian 23, 2011 7:05 pm

foarte fain a iesit...incearca te rog maine sa i ifaci o poza din lateral..mai de la departare..sa vad diferenta fata-spate te rog mult de tot

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Ian 23, 2011 7:17 pm

Mai aveam vreo 2 poze de back-up. Aici se vede diferenta mai bine, chiar daca-s de aproape.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”