2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
- marius_EVO
- EVO I
Nice, desi pe fata ar fi mers si cele o idee mai inchise. 23% opacitate, parca. Eu sincer asa mi-am pus si, desi nu sunt trecute in autorizatie nu am avut probleme si am fost oprit pentru verificari. Unii au cerut autorizatie, altii doar m-au pus sa ridic geamul si au spus ca e ok, se poate merge. Tot Solar Zone a si a mea, are acusica 2 ani si nu am avut probleme cu ea.
Debadge nu se face greu, mai grea e perioada dinainte in care iti planuiesti actiunile. Eu cred ca m-am gandit la asta mai bine de o luna pana cand m-am enervat intr-o zi de iarna (erau -10 grade afara) si am iesit cu ceva apa clocotita si am rezolvat treaba in 10 min. Deci greu nu e.
Si eu votez tot negru pt sigle.
Cu spatiul pentru atasamente rezolv dupa-amiaza, sa ajung acasa.
Debadge nu se face greu, mai grea e perioada dinainte in care iti planuiesti actiunile. Eu cred ca m-am gandit la asta mai bine de o luna pana cand m-am enervat intr-o zi de iarna (erau -10 grade afara) si am iesit cu ceva apa clocotita si am rezolvat treaba in 10 min. Deci greu nu e.
Si eu votez tot negru pt sigle.
Cu spatiul pentru atasamente rezolv dupa-amiaza, sa ajung acasa.