2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- shadow2blade
- EVO I
- Devik aka Alex
- EVO I
ai scos catalizatorul ?
De ce nu ai facut evacuarea in linie dreapta ? acum ai "sicana" aceea care iti va restrictiona flueta gazelor.
Cu cat gazele nu intampina obstacole (coate de instalatie. curbe ale evacuarii ) cu atat se elimina mai rapid.
Arata foarte bine, se aude cel putin la fel, bv tie ...la cati mai multi oameni impresionati.
De ce nu ai facut evacuarea in linie dreapta ? acum ai "sicana" aceea care iti va restrictiona flueta gazelor.
Cu cat gazele nu intampina obstacole (coate de instalatie. curbe ale evacuarii ) cu atat se elimina mai rapid.
Arata foarte bine, se aude cel putin la fel, bv tie ...la cati mai multi oameni impresionati.
Nu putea sa o faca dreapta pentru ca el nu a schimbat evacuarea cu totul, doar finala. Daca mai taia din restul sa o faca dreapta => pierderea garantiei. Atata timp cat este in garantie nu se poate schimba toata evacuarea, cat si nu se poate scoate catalizatorul ca sa raspund si la cealalta intrebare a lui Alex.
Oricum zimbet, se aude beton. Sa o stapanesti sanatos
Oricum zimbet, se aude beton. Sa o stapanesti sanatos
- Devik aka Alex
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (Prime @ Mar 8 2009, 10:10 PM) La cat de putin e antifonata cred ca si cu silencer iti face creierii varza la drum lung. Oricum se aude super cu silencer de afara, si aspectul e fain, desi eu prefer putin mai subtil. Felicitari, ai facut si pasul asta
ms... deja ma gandesc cum sa scap de acest sunet (izolind fonic)... are cineva vreo idee?...
suna foarte bine cand accelerezi rapid, dar cand o faci treptat parca iti cauta cineva in creieri..
ms... deja ma gandesc cum sa scap de acest sunet (izolind fonic)... are cineva vreo idee?...
suna foarte bine cand accelerezi rapid, dar cand o faci treptat parca iti cauta cineva in creieri..