2008 Mitsubishi Lancer Invite 1.5/MT 109 C.P. Orient Red
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (gabor13us @ Jan 14 2009, 11:05 PM) de asta ce parere aveti?
Arata f.bine,ai avut ceva de lucru cu confectionarea tevii tip serpentina,sunt curios cum "suna",chiar si cu toba stock suna frumos dupa 3000rpm,darmite fara!!
QUOTE (adrian lancer @ Jan 14 2009, 11:10 PM) Arata f.bine,ai avut ceva de lucru cu confectionarea tevii tip serpentina,sunt curios cum "suna",chiar si cu toba stock suna frumos dupa 3000rpm,darmite fara!!
Ma autocorectez!Este finala sport!Isotta cumva?
Arata f.bine,ai avut ceva de lucru cu confectionarea tevii tip serpentina,sunt curios cum "suna",chiar si cu toba stock suna frumos dupa 3000rpm,darmite fara!!
QUOTE (adrian lancer @ Jan 14 2009, 11:10 PM) Arata f.bine,ai avut ceva de lucru cu confectionarea tevii tip serpentina,sunt curios cum "suna",chiar si cu toba stock suna frumos dupa 3000rpm,darmite fara!!
Ma autocorectez!Este finala sport!Isotta cumva?
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (zimbet @ Jan 15 2009, 07:36 AM) nice... eu tot vreau sa-mi pun, dar cu ars + silencer... da tot nu am gasit...
ma tenta si pe mine una cu tip ars dar am ramas pana la urma la varianta asta.
nu ai nevoie de silencer pentru ca nu suna mai deloc; e drept ca se aude putin si in masina si in exterior dar daca dai drumul la muzica deja nu prea o mai auzi iar dupa o saptamana nu o sa o mai auzi deloc pt ca te vei obisnui cu ea.
ma tenta si pe mine una cu tip ars dar am ramas pana la urma la varianta asta.
nu ai nevoie de silencer pentru ca nu suna mai deloc; e drept ca se aude putin si in masina si in exterior dar daca dai drumul la muzica deja nu prea o mai auzi iar dupa o saptamana nu o sa o mai auzi deloc pt ca te vei obisnui cu ea.
QUOTE (Speedy @ Jan 15 2009, 08:48 AM) Nu trebuie sa o dea jos cand se duce la revizie, stai linistit. Finala se poate schimba fara sa pierzi garantia.
QUOTE (Vibe @ Jan 15 2009, 09:39 AM) Da... pot sa confirm si eu chestia asta... Eu am vorbit cu cu ei de o eventuala schimbare a finalei... dar le-am zis ca o fac la ei. Nu s-au impotrivit. Nu stiu cum e daca o montezi in alta parte. Dar nu cred ca e problema.
nu cred ca se pierde garantia.
doream sa-mi confectioneze baietii care au montat-o o legatra identica cu cea originala pentru ca sa o pot da jos cand plec la drum lung dar cum scriam mai sus nu e nici o problema din cauza sunetului (fara silencer) si nici cu garantia
legat de garantie, am trecut deja de prima revizie si nu s-au legat de nimic:
- xenon
- angel eyes
- faruri de ceata
- difuzoare
- eleron
nimic nu am montat la ei
QUOTE (Vibe @ Jan 15 2009, 09:39 AM) Da... pot sa confirm si eu chestia asta... Eu am vorbit cu cu ei de o eventuala schimbare a finalei... dar le-am zis ca o fac la ei. Nu s-au impotrivit. Nu stiu cum e daca o montezi in alta parte. Dar nu cred ca e problema.
nu cred ca se pierde garantia.
doream sa-mi confectioneze baietii care au montat-o o legatra identica cu cea originala pentru ca sa o pot da jos cand plec la drum lung dar cum scriam mai sus nu e nici o problema din cauza sunetului (fara silencer) si nici cu garantia
legat de garantie, am trecut deja de prima revizie si nu s-au legat de nimic:
- xenon
- angel eyes
- faruri de ceata
- difuzoare
- eleron
nimic nu am montat la ei
QUOTE (gabor13us @ Jan 14 2009, 11:20 PM) mi-au montat-o baietii de la spider tuning - 200 ron materiale+manopera
e o finala sport der nu de la isotta
fara toba originala nu suna deloc iar cu asta noua se aude putin
QUOTE (adrian lancer @ Jan 14 2009, 11:26 PM) Raport calitate pret f.bun,vezi sa o dai jos cand mergi la revizie,sa nu ai probleme!
pentru a nu induce lumea in eroare revin cu o completare
pret toba - 110$
pret materiale montaj+manopera - 200 ron
e o finala sport der nu de la isotta
fara toba originala nu suna deloc iar cu asta noua se aude putin
QUOTE (adrian lancer @ Jan 14 2009, 11:26 PM) Raport calitate pret f.bun,vezi sa o dai jos cand mergi la revizie,sa nu ai probleme!
pentru a nu induce lumea in eroare revin cu o completare
pret toba - 110$
pret materiale montaj+manopera - 200 ron