2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- shadow2blade
- EVO I
Eu, din principiu nu prea sunt adeptul vopsirii totale fara rost a masinii si asta doar din considerentul "greierilor". Trebuie sa demonteze/monteze tot la loc ca sa iasa o treaba buna si nu stiu cat de bine vor fi montate. Cam greu cu imbinarile fara sa apara scartaieli in plus prin masina.
O parere...
O parere...
- shadow2blade
- EVO I
Eu o singura data am fost la meseriasii nostrii de la service sa-mi montez alarma si de atunci pragul de la sofer, mai exact, ornamentul de plastic care contine si distantierul de la clapeta portbagaj/rezervor, stau gata-gata sa cada :|
Deci m-am lecuit de demontat lucruri fara rost....
Iti urez succes in alta ordine de idei
Deci m-am lecuit de demontat lucruri fara rost....
Iti urez succes in alta ordine de idei
Mie, in general, imi plac masinile vopsite negru mat (toate marcile si modelele). Nu stiu de ce la noi nu prea a prins treaba asta.
Sincer sa fiu si eu m-am gandit la a vopsi masina negru mat, dar, cum spunea si chacha, nici eu nu sunt adeptul vopsirii masinii in totalitate fara rost.
Ar mai fi si posibilitatea sa o colantezi negru mat. Costa mult mai putin, iar daca te plictisesti de culoarea mata, poti sa dai folia jos, fara probleme. La carbonsystems, de exemplu, spuneau ca au colantat o masina, complet, co folie texturata 3M si toata operatiunea a durat 2 zile. Dar este adevarat ca tot vopseaua este sfanta...........
Vopseste tu masina negru mat, vad si eu cum ii sta masinii si, poate, o vopsesc si eu, cine stie
GO FOR IT!!!! Daca dispui de finantze, eu zic ca merita sa o vopsesti.
Sincer sa fiu si eu m-am gandit la a vopsi masina negru mat, dar, cum spunea si chacha, nici eu nu sunt adeptul vopsirii masinii in totalitate fara rost.
Ar mai fi si posibilitatea sa o colantezi negru mat. Costa mult mai putin, iar daca te plictisesti de culoarea mata, poti sa dai folia jos, fara probleme. La carbonsystems, de exemplu, spuneau ca au colantat o masina, complet, co folie texturata 3M si toata operatiunea a durat 2 zile. Dar este adevarat ca tot vopseaua este sfanta...........
Vopseste tu masina negru mat, vad si eu cum ii sta masinii si, poate, o vopsesc si eu, cine stie
GO FOR IT!!!! Daca dispui de finantze, eu zic ca merita sa o vopsesti.