2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Adevarul e ca la aspectulexterior e net superioara cam tuturor masinilor de pe piata, poate honda acord se apropie putin. Interiorul e frumos poate nu cel mai frumos de pe piata dar eu sunt multumit, inschimb insonorizarea lasa de dorit mult dar cu timpul te obisnuiesti. Daca tragem linie si adunam raportul calitate pret e foarte bun. Eu unu sunt de parere ca acesta masina chiar daca era mai scumpa cu 5000euro tot isi merita banii. Pe mine unu forma exterioara ma facut sa ma indragostesc de aceasta masina restu nu prea ma mai interesat. La banii care iam dat pe ea eu zic ca am facut cea mai buna alegere, nici macar nu mau interesat alte masini si nici nu m-am dus sa le testez sau sa le vad. Am vrut Lancer cu orice pret si acum, insfarsit il am .
Abia astept sa termin rodajul sa vad ce poate motorasul asta care pana acum desi nu -lam turat mai mult de 3500rpm vreau sazic ca trage foarte bine. Deocamdata am 680Km la bord.
Abia astept sa termin rodajul sa vad ce poate motorasul asta care pana acum desi nu -lam turat mai mult de 3500rpm vreau sazic ca trage foarte bine. Deocamdata am 680Km la bord.