2010 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Oriental Red
QUOTE (marocanu2009 @ Oct 22 2010, 08:22 PM) ca sa lamurim.... motorul nou de 1.6 este bazat pe vechiul 1.5 care este pe colt si a fost pana acum si pe Lancer( au aceeasi putere atat pe colt cat si pe lancer si anume 109CP), iar cel de 1.8 este unul complet nou, din propria casa Mitsubishi
Pai lumea vorbea de benzinarul de 1.6 si nu de dieselul de 1.8.
@the1: Da si nu prea, e facut in colaborare cu DaimlerChrysler.
Pai lumea vorbea de benzinarul de 1.6 si nu de dieselul de 1.8.
@the1: Da si nu prea, e facut in colaborare cu DaimlerChrysler.
- shadow2blade
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
- goldeye3002
- EVO I
Speram sa ai acel display ''color'', pe ASX arata foarte bine, dar nu e asa mare scofala. Intradevar mici schimbari,imbunatatiri, turometrul a trecut in cealalta parte , butonul de ESP\ASC si-a infatisarea, frana de mana probabil imbracata in piele, layout-ul martorilor din bord putin schimbat.
Cred ca ai si toba finala din inox(asa am observat la un lancer mai nou) si carenaje la aripile din spate.
Verifica presiunea cauciucurilor ca sa stai linistit( eu am avut 3atm cand am cumparat-o). In rest imi plac noile jante si dotarile precum proiectoarele de ceata si senzorul de ploaie care au aparut, de remarcat fiind faptul ca au scos sistemul handsfree-bluetooth.
Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea. Si ca o recomandare, izoleaza daca poti portierele,aripile etc cu folie dinamat sau altceva de genul,am avut ocazia sa vad una izolata, e altceva....
Cred ca ai si toba finala din inox(asa am observat la un lancer mai nou) si carenaje la aripile din spate.
Verifica presiunea cauciucurilor ca sa stai linistit( eu am avut 3atm cand am cumparat-o). In rest imi plac noile jante si dotarile precum proiectoarele de ceata si senzorul de ploaie care au aparut, de remarcat fiind faptul ca au scos sistemul handsfree-bluetooth.
Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea. Si ca o recomandare, izoleaza daca poti portierele,aripile etc cu folie dinamat sau altceva de genul,am avut ocazia sa vad una izolata, e altceva....