2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Dec 18, 2009 12:41 pm

@chacha - de mers cu spatele - adica e montata pe spate bre

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Dec 18, 2009 4:45 pm

Mea culpa

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Dec 25, 2009 8:25 pm

la ce poate duce prostia omului...
stiti ca mi-am pus noile jante cu cauciucuri de iarna... la o vulcanizare unde am mai pus si altele... am observat ca s-a suparat ala o data ca i-am zis ca mi-a zgaraiat jantele alea pe 16' originale... acuma tot a dat din nas cand am vrut sa le schimb... dupa nu a vrut sa ia bani bacsis...

in drum spre moldova la 110-120km/h a inceput sa vibreze masina... am crezut ca e de la zapada acumulata, nu era... acuma cand am verificat rotile pe fata ala de la vulcanizare mi-a zis ca la una e 90gr si la alta 65gr tragea (cele de pe spate le fac maine)... nu de ajuns ca nu erau echilibrate, dar erau si puse intraiurea - dupa ochi cred/in rau pt mine...

p.s. (vulcanizarea de pe Str. Sincai)... solutii pt a lupta cu asa oameni?...

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Dec 25, 2009 10:52 pm

QUOTE (zimbet @ Dec 25 2009, 08:25 PM) p.s. (vulcanizarea de pe Str. Sincai)... solutii pt a lupta cu asa oameni?...
Daca ai bon ca le-ai pus la ei, mergi la o alta vulcanizare cat mai repede (una mai profi) sa ti le echilibreze si le ceri o constatare cum erau "neechilibrate" (adica ce modificari au adus). Si mergi si faci o reclamatie la ANPC cu ambele hartii. Poate nu castigi mare lucru, dar tot le dai o bataie de cap la cei de la vulcanizare si macar pe viitor se feresc de asta stiind ca pot avea un control in plus pe cap. Eventual mai faci un drum pe acolo si il cauti pe sef sa ii spui offu sa inteleaga de ce ai facut reclamatie (dand numele angajatului, evident). Mai mult de atat nu stiu ce sa zic, nu sunt fan de razbunari "urate" fara motive serioase...

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Dec 25, 2009 10:57 pm

Singurul lucru putin consumator de nervi e sa uiti de vulcanizarea respectiva si sa-ti gasesti alta la care sa-ti faci treburile. Nu cred ca noi critici sau alte actiuni il vor face pe respectivul sa faca treaba buna la masina ta pe viitor.

Later edit: Am postat odata cu chacha, chestia cu OPC-ul e intr-adevar ca razbunare si de obicei din experienta mea, vulcanizarile nu prea dau bonuri sa ai ceva la mana. Alegi ce crezi ca e mai bine pentru tine Zambet.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 26, 2009 10:10 am

nu e vorba de razbunare... ca asa ii fac rau sefului, nu angajatului... am bon caci l-am introdus in contabilitate... o sa vb vorbesc direct cu sefu... si nu am nevoie sa mai fac la ei... doar v-am zis la ce duce prostia... sincer vb vorbind nu i-am zis nimic ca sa se supere (in cazul zgarieturilor)... asta e...

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Dec 26, 2009 10:22 am

Bai, terminati-va cu mentalitatea asta. "Ii fac rau sefului, bla, bla, bla...". Pe banii TAI, ai pretentii. Muncesti pentru ei, ce dreq! Si vine un mucos si isi bate joc de tine? Sa nu mai zic de riscul unui accident. Seful e de vina ca isi angajeaza asemenea oameni. Din cauza asta merg multe cum merg prin zona, se lasa bacsis indiferent ca esti multumit sau nu de servicii, cand nu iti convine ceva taci ...si tot asa. Du-te dle la ANPC (dureaza 10 minute maxim completarea) si mai educati pe cei care presteaza servicii pentru noi ca de aia avem preturi de Europa si servicii de Botswana (macar aia iti zambesc).

Crezi ca pe seful ala il doare de tine?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Dec 26, 2009 2:34 pm

o sa le dau un telefon cand ajung in Bucuresti... sa vad ce-mi zice anpc-ul ... sper sa-mi vina voinata... sincer am simtit diferenta dupa ce mi-a facut echilibrarea... si nu pot lua consultanta despre echilibrare, deoarece aia nu vorbeste romaneste =)...

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Dec 27, 2009 3:07 pm

sper ca nu e aia in spate la Gossip...unde au facut acel squar :-s

pe viitor iti recomand sa faci tot ce tine de roti la AutoSoft(in spate la mall vitan pe dudesti)....mi se par cei mai ok

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Ian 16, 2010 4:04 pm

baieti de unde fac si eu rost de parasolar pe dreapta cu oglinda... (pe a mea nu se gaseste asa ceva. doar la sofer)... ms...

P.S. acuma mi-am adus aminte de Vulcanizare... lol... nu stiu daca ma mai duc...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”