Lancer Did 140 Cp Orient Red Instyle
Nu cred ca merita sa luam piese originale. Exemplul meu filtrele originale sunt mann iar iar eu am luat tot filtre mann la jumatate de pret. Asa zisele piese originale inafara de pretul dublu sau chiar triplu sunt facute tot de producatori une au stantate si sigla fabricantului de masina iar unele nu.
Filtru de habitaclu cu care a venit masina are si sigla mann pe el si sigla mitrsubishi, filtru lde ulei cica original pus la prima revizie e mann dar a costat dublu la reprezentata si exac acelasi filtru l-am cumparat de la un magazin de piese auto pt revizia a2a la mai puti nde jumatate din pretul cerut in reprezentata. Si exemplele pot continua.
Filtru de habitaclu cu care a venit masina are si sigla mann pe el si sigla mitrsubishi, filtru lde ulei cica original pus la prima revizie e mann dar a costat dublu la reprezentata si exac acelasi filtru l-am cumparat de la un magazin de piese auto pt revizia a2a la mai puti nde jumatate din pretul cerut in reprezentata. Si exemplele pot continua.
Dupa doi ani de lalaiala, mi-am facut timp si profitand si de oferta domnilor de la Racingcode am umblat putin la ceea ce a setat japonezu' - i-am facut o resoftare ! Azi m-am intors de la un drum de 400 de km si, ca impresii la cald : masina mult mai "prezenta" de la 1800-2000 de rotatii, iar de la 2600-2700 e deja exploziva. Am incercat sa fiu cat mai subiectiv in mers dar au fost momente in care nu m-am putut abtine si i-am dat blana.
Consumul, cel putin pana acum mi se parte a fi neschimbat - voi vedea dupa ce imi trece putin euforia
Consumul, cel putin pana acum mi se parte a fi neschimbat - voi vedea dupa ce imi trece putin euforia