2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Astazi am luat si restul de acte precum si a doua cheie de la dealer urmeaza sa o inmatriculez. In carte mi-au trecut an de fabricatie 2011 pe deoparte e bine la o eventuala revanzare dar sper sa nu am probleme la inmatriculare sau la casco daca voi avea vreo dauna si e posibil ca la anul la casco masina sa imi fie evaluata tot la valaore de noua ceea ce ar fi cam naspa ca prima o sa iasa iar mult dar si bine incaz de vreo dauna totala(doamne fereste), nustiu oi trai si oi vedea. Poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problemuta daca o pot numi asa si poate sa imi dea detalii.
Am fost astazi in cautare de cauciucuri de iarna, dar cele mai bune preturi tot pe net sunt. Ajuns la o vuncanizare am zis sa fac presiunea in roti ca mi se parea ca sunt prea unflate si imi cantaneau dintii in gura(jenti pe 16"). PE stalpul usii de la sofer scrie presiunea 2.6 in manual scrie 2.2 sau 2.6 daca se ruleaza cu viteze de peste 160km/h. In roti presiunea era 2.6 am lasato asa. Voi ce presiune aveti i ncauciucuri. MIe sincer sa fiu 2.6 mi se pare cam mare si simpt orice pietricica de pe drum dar daca producatorul asa a scris pe stalp...