2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Joi Mar 04, 2010 7:01 pm

@ biku: daca m-as intalni cu un functionar si imi zice sa dau jos folia...vad ce si cum....dar n-o dau jos si nu raman fara talon..ma descurc eu

@ sicknes: daca ma ia cu texte d'astea probabil ca voi face ca balishag...nu as semna procesul..si chiar mi se pare aiurea sa imi zica un politist ceva atat timp catt am platit pentru autorizatie

sincer va spun...eu voi incerca sa imi pun o folie mai inchisa pe fata cu autorizatie fortata...o voi cere sa mi se puna...iar daca nu...voi merge asa cu ea ca altii

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Mar 21, 2010 11:12 pm

ca noutati....o zgarietura( nu stiu de unde a aparut)....doza mi-a aratat-o ...e o zgarietura de bagi unghia in ea pe bara spate

voi scapa de ea cu putin chit si vopsea...dar poate ma innoiesc cu o bara spate..ca asa e moda ...bara de EVO banuiesc ca nu se potriveste, nu?...ca de Ralliart sunt deja si as vrea ceva mai nou

azi era sa calc un politai ..dupa o ora pe autostrada cu 180-190...mai mult n-a fost nevoie ca era cam liber am intrat pe chei la Dambovita si mergeam cu 90 ca..deh...e liber...dar la pod la autovit erau 4 loganuri noi cu radare(le-am vazut prea tarziu) si dintr-o data vad un politai ca fuge cu viteza spre sosea indreptandu-se in fata mea...trag un pic de volan..nicidecum nu incetinesc (m-am gandit ca oricum era tarziu sa franez si mi-am dat seama ca nu cu mine are ceva) si aproape ca era sa il calc ca si el tot alerga repede sa il traga pe dreapta pe unu din spate

NU putea el sa stea in alt loc si sa il traga pe dreapta?????...trebuia sa alerge ca un bou pe sosea??...daca era unu' mai neatent si il lovea..ce se intampla?

in fine intrebarea mea ar fi de ce nu ma oprit si pe mine?...si pe ala din spatele meu?

e clar ca pe langa ce mai vreau sa imi iau...trebuie si un detector de radar neaparat

doza
EVO I

Mesaj de doza » Dum Mar 21, 2010 11:22 pm

ma mai lasi pe langa masina ta ? am ochiu format de la a mea.. eu inainte sa ma urc in masina dau o tura pe langa ea sa vad ce si cum nu ratez nimic ! da nimic domn`le

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Mar 22, 2010 9:34 am

Spoilerul de Evo nu se potrive, pt ca sunt mai umflate aripile.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Apr 10, 2010 10:50 am

noi upgrade-uri la masina:
-mi-am pus intrare auxiliara....adio cd-uri...acum ma dreg cu un Ipod
-mi-am scos piuitoarea acea de la scaunul pasagerului din dreapta...multi care se urcau detestau sa-si puna centura si era greu de suportat acel zgomot....acum s-a dus...e ok

toate astea au fost facute de zimbet...mersiiii

Fshhh
EVO I

Mesaj de Fshhh » Sâm Apr 10, 2010 12:50 pm

QUOTE (marius_EVO @ Apr 10 2010, 10:50 AM) -mi-am pus intrare auxiliara....

Ce i-a facut? m-ar interesa si pe mine, am inteles ca nu ar merge nici la mine, pe invite, dar nu am avut cu ce sa incerc intrarea, deci s-ar putea sa mearga

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Apr 10, 2010 3:54 pm

Trebuie sa bagi un cablu prin spatele unitatii de sunet,cauta pe google sau si pe youtube iti zice exact cum trebuie facut.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Apr 10, 2010 4:00 pm

sa cresti mare mariuse...
merge 100% operatiunea a durat 30min cu un cablu AUX - Jack de 3,5mm, bine ca nu am uitat cum mi-am montat mie...

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Apr 11, 2010 12:12 pm

si eu am tot invite, cum zic si baietii trebuie scoasa unitatea audio, iti trebuie un cablu AUX-Jack de 3.5 care il bagi intr-o mufa....sunt niste imagini la topicul lui zimbet despre masina lui

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Dum Iun 06, 2010 11:53 pm

n-am mai scris de multa vreme....masina merge impecabil n continuare....am reusit sa scot un consum de vis la un drum lung - 5%(cei care au fost la Prisaca Dornei au fost stresati de mine cu asta )

de curand am schimbat boxele...am scos tot si am pus niste Ground Zero pe fata si pe spate...si am antifonat portierele....portbagajul va fi si el antifonat si va primi o statie si un subwoofer( boxele noi cer asta)

Schimbarea se simte...mai ales ca am pus tweetere si pe spate....ca nu aveam(si oricum de la 15 la 150 W RMS e diferenta )...acum mai imi trebuie o statie si sub si concurez cu Rockford Fosgate

antifonarea are un mare efect...abia astept sa pun si in portbagaj

poze voi pune maine dupa c le scot de pe telefon

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”