Salutare tuturor!
De vreo 3 saptamani am intrat si eu in posesia masinii, PHEV intense gri titanium. Foarte bucuros si incantat de utilaj. Deja am facut peste 1500 Km.
Pareri am si bune si nu prea despre ea. Cel mai mult imi lipsesc spatiile de depozitare din habitaclu de la cea veche (Hyundai Tucson) care avea cate un buzunar aproape peste tot: sub scaunul pasagerului, sub volan, in usi, in consola centrala (pentru telefon), scrumiera care devenise loc pentru maruntis, astea in afara de ce are si Outlanderul. Acum nici macar telefonul nu stiu unde sa-l pun.
Astazi am intampinat si prima problema: am trecut pe la Kaufland si daca tot era bateria aproape goala, l-am bagat la incarcat rapid (Chademo). Incarcarea a mers, dar in bord a aparul mesajul ''EV System Service Required) dupa care nu mai afisa autonomia estimata si, venit la firma, nu a vrut nici sa se incarce cu incarcatorul din dotare (LED-ul clipea ca si cum incarcarea s-a terminat - bateria 100%, ceea ce nu era cazul). Dupa cateva incercari a vrut sa se incarce, dar eroarea a ramas in bord. Am sunat la service si m-am programat pentru vineri (cica sunt multe masini - sper ca nu toate PHEV!

). E a treia oara cand il bag la Chademo, ultima data a fost alaltaieri si totul a mers bine.
Sper sa fie doar o eroare usor de resetat. Va tin la curent.