Colantari Profesionale
deoarece marty e nedumerit ....uite cum arata un pm la o intrebare
,,
[QUOTE]salut. costul este de 400 euro dar eu nu recomand nimanui chestia asta cu autocolantul mat......arata naspa dupa doar cateva ore si nu rezista deloc bine pe masina. daca totusi vrei neaparat,iti propun urmatoarea chestie: vin-o intr-o zi pe la noi,colam ceva (fara bani) si daca dupa 3-4 zile inca esti hotarat....facem totul. daca e ok, 0733103461 marian,,
nu am scris aici deoarece chestia cu autocolantul mat este strict parerea mea si a echipei mele....poate altii vor neaparat sa faca.
,,
[QUOTE]salut. costul este de 400 euro dar eu nu recomand nimanui chestia asta cu autocolantul mat......arata naspa dupa doar cateva ore si nu rezista deloc bine pe masina. daca totusi vrei neaparat,iti propun urmatoarea chestie: vin-o intr-o zi pe la noi,colam ceva (fara bani) si daca dupa 3-4 zile inca esti hotarat....facem totul. daca e ok, 0733103461 marian,,
nu am scris aici deoarece chestia cu autocolantul mat este strict parerea mea si a echipei mele....poate altii vor neaparat sa faca.
- pascal_mihai_marian
- EVO I
scuze ca ma bag si eu asa in discutie dar as avea o intrebare :doar autocolantul mat se face urat sau si cel normal lucios? m-ar interesa pentru un plafon de mitsubishi colt (autocolant negru normal lucios) . P.S.: iar despre autocolantul negru mat ii dau dreprate lui ra2marian eu am pe plafon in prezent ,este montat de mai putin de 1 an si sa facut ca naiba este crapat tot pe la margini ,a si mai am autocolant negru mat si pe stalpi de la usi iar acesta arata si mai ingrozitor fiind incretit tot (a si as vrea sa mentionez ca montajul autocolantului a fost facut de niste baieti din Brasov super meseriasi doar calitatea materialului este cea care lasa de dorit). Asa ca astept raspuns daca aveti vre-un autocolant care sa reziste mai mult si cam cat m-ar costa
- pascal_mihai_marian
- EVO I