Vreau un GPS !
Ce am observat si pana la urma am ramas pe el ar fi urmatoarea solutie: PDA + Software. Ideea cu Smartphone am renuntat la ea desi am un SPV dar telefonul este telefon si am optat pentru un PDA (configurabil, Windows Mobile deci instalez ce vreau pe el, upgrade de SO daca vreau si instalez ce aplicatie vreau) iar ca soft prefer iGo 2006 Plus, are cele mai decente harti si cel mai usor de utilizat (zic eu...) + usor de personalizat pentru camere radare si altele.
Eu folosesc un MIO P360 dar daca vrei si WiFi la el, opteaza pentru P560 insa depaseste bugetul tau. P360 are display mare, performante hard ok si un receiver GPS bunicel + WM 6.1 default. Un pret ar fi vreo 720 RON. Adaugi un card de 2 Gb (nu mai mare sa nu afecteze performantele) care e 20-30 RON si ajungi la vreo 750 RON (pret de nou) iar cu softu te descurci :roll:
Asta folosesc si sunt multumit de solutie. La P360 iti da toate accesoriile auto necesare neimplicand alti bani.
Succes
Eu folosesc un MIO P360 dar daca vrei si WiFi la el, opteaza pentru P560 insa depaseste bugetul tau. P360 are display mare, performante hard ok si un receiver GPS bunicel + WM 6.1 default. Un pret ar fi vreo 720 RON. Adaugi un card de 2 Gb (nu mai mare sa nu afecteze performantele) care e 20-30 RON si ajungi la vreo 750 RON (pret de nou) iar cu softu te descurci :roll:
Asta folosesc si sunt multumit de solutie. La P360 iti da toate accesoriile auto necesare neimplicand alti bani.
Succes
- decebal12345
- EVO I
Practic P560 este un 360 cu WiFi si bluetooth deci clar este superior insa asta se simte si la pret. Ideea este daca vrea sa aloce 250 RON in plus si daca foloseste aceste functii. Nu pot sa neg ca nu ar fi mai bun P560 insa daca are nevoie si de acele functii, in rest sunt egale daca nu ma insel...