Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Noi 21, 2018 11:17 am

Șeful Mitsubishi: Nu mai există nimeni ca Ghosn, Alianța va fi dificil de condus

Osamu Masuko, directorul general al Mitsubishi Motors, consideră că alianța Renault-Nissan-Mitsubishi va fi dificil de gestionat în absența arhitectului acesteia, Carlos Ghosn, care a fost arestat în Japonia, sub acuzația de fals în acte la declararea veniturilor. “Nu cred că mai există cineva pe Pământ ca Ghosn, să poată conduce Renault, Nissan și Mitsubishi”, a spus Masuko într-o conferință de presă la Tokyo, citat de Reuters. Ghosn, încă președintele și directorul general al Renault și al alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, a fost arestat de procurorii japonezi luni, cu acuzația că a declarat venituri mai mici decât cele obținute în rapoartele trimise autorității de supraveghere din piața de capital.Procurorii suspectează că Ghosn s-a înțeles cu un alt director din conducerea Nissan, Greg Kelly, pentru a declara venituri sub cele încasate efectiv. Astfel, în perioada 2010-2015, Ghosn ar fi raportat venituri cu 5 miliarde de yeni (aproximativ 44 milioane dolari) mai mici decât cele reale. Totodată, o anchetă internă derulată în ultimele luni de Nissan în baza unui denunț a relevat că Ghosn a folosit activele companiei în scopuri personale, potrivit producătorului auto japonez. Ghosn urmează să fie demis din funcția de președinte al Nissan în această săptămână, o decizie similară fiind așteptată și în ceea ce privește rolurile deținute în cadrul Renault și al Alianței. De asemenea, Mitsubishi a lansat propria anchetă privind activitatea lui Ghosn în calitate de președinte al companiei, iar consiliul director se va întruni săptămâna viitoare pentru a lua o decizie în acest caz, a declarat Masuko. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi a fost înființată în 1999, inițial în forma unui parteneriat între grupul francez Renault și Nissan. Sub conducerea lui Ghosh, alianța s-a dezvoltat și a devenit al treilea cel mai mare grup auto la nivel global în funcție de vânzări, depășind grupul german Volkswagen. Renault controlează o participație de 43,4% la Nissan, care deține 15% din acțiunile grupului francez și 34% din acțiunile Mitsubishi.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit ... s-18668585

Toyota, Mitsubishi, Fiat și Honda vor vinde același model în China, produs local, pentru a face față viitoarelor restricții privind emisiile poluante

Patru constructori de automobile vor vinde în China aceeași mașină, pentru a face față noilor restricții privind emisiile pe care le introduce statul asiatic. Partenerul local al acestor patru mărci, Gouangzhou Automobile, va produce, în uzine separate, pentru toți patru, același model, cu același design. Toyota, Honda, Fiat Chrysler și Mitsubishi vor oferi, la prețuri apropiate, același automobil, constrit de o companie chineză, pentru a putea îndeplini criteriile privind flota electrificată, reguli impuse de China constructorilor de automobile. Este vorba despre modelul GS4 de la Gouangzhou Automobile (GAC), produs sub marca Trumpchi, pe care Toyota îl vinde deja cu numele ix4, iar Mitsubishi l-a prezentat sub numele Eupheme EV. Celelalte două companii, FCA și Honda au propriile planuri cu acest model, care va avea același design, va purta pe grilă logo-ul Trumpchi, al chinezilor de la GAC, și doar în zona din spate va fi prezent numele mărcii care îl vinde. Fiecare versiune a SUV-ului va fi produsă în uzina pe care o deține în partenriat cu GAC.Diferențele vor fi date de tipul de motorizare. Dacă Toyota are doar motorizarea electrică, Mitsubishi va vinde și un plug-in hibrid. La rândul lor, Fiat și Honda vor vinde doar hibride ale GS4.Chiar dacă din punct de vedere tehnic mașinile sunt acelelași, prețurile vor diferi în funcție de poziționarea în propria gamă pentru fiecare marcă. Cel mai ieftin este acum Mitsubishi, dar cei de la FCA ar putea veni cu un preț și mai mic. Varianta Toyota este cu circa 3.000 de euro mai scumpă. Guangzhou Automobile este compania chineză care are cele mai multe parteneriate cu constructori auto din afara Chinei, iar modelul GS4, pe care l-a lansat în 2015, este unul dintre cele mai bine vândute modele ale sale. În 2017, modelul a primit o versiune hibridă, care a devenit de asemenea un best-seller pe piața chineză, acesta fiind și motivul pentru care constructorii auto au apelat la acesta, până când vor reuși să dezvolte propriile modele. Noile reglementări din China, privind automobilele și emisiile poluante, prevăd un sistem de credite, pe baza producției de vehicule cu zero emisii sau cu emisii reduse (hibrid). Acesta este motivul pentru care toată lumea s-a grăbit să fie pregătită la momentul intrării în vigoare a sistemului, în ianuarie 2019.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit ... e-18668492


Mitsubishi propune inlaturarea lui Carlos Ghosn din functia de director al companiei japoneze.
https://www.yahoo.com/news/mitsubishi-p ... 00122.html

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Mie Noi 21, 2018 5:23 pm

Nissan vrea să reducă influența Renault în cadrul alianței: “Trebuie să revenim la ideea inițială a unei relații de tip win-win”

http://www.automarket.ro/stiri/nissan-v ... 88249.html

Mitsubishi reacționează la arestarea lui Ghosn: japonezii propun înlăturarea acestuia din postul de președinte

http://www.automarket.ro/stiri/mitsubis ... 88243.html

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

http://www.automarket.ro/stiri/renault- ... 88233.html

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Joi Noi 22, 2018 6:03 am


Report: Ghosn was planning to merge Renault, Nissan

https://www.leftlanenews.com/nissan/rep ... M0OTkyMTk4

Carlos Ghosn Reportedly Pushed For Renault-Nissan Merger Against The Japanese Company’s Will
https://www.carscoops.com/2018/11/carlo ... anys-will/

Viitorul lui Mitsubishi Pajero este incert: japonezii nu au decis încă dacă vor dezvolta o nouă generație

Mitsubishi analizează oportunitatea lansării unei noi generații pentru Pajero, în contextul în care segmentul SUV-urilor dedicate off-road-ului înregistrează o scădere majoră de popularitate.Cea de-a patra generație Mitsubishi Pajero a fost lansată în 2006, iar SUV-ul de off-road a primit ulterior o serie de îmbunătățiri.O nouă generație, anticipată anterior pentru 2017, se lasă însă așteptată, iar constructorul japonez a oferit acum mai multe detalii în acest sens.Mitsubishi nu a luat încă o decizie finală cu privire la dezvoltarea unei noi generații, în special ca urmare a faptului că segmentul din care face parte înregistrează un declin puternic la vânzărilor, iar noile teste de emisii WLTP ar genera de asemenea costuri suplimentare."Ingnerii noștri vor să facă (n.r - o nouă generație), dar trebuie să ne asigurăm că avem planul de afaceri potrivit. Segmentul este în scădere naturală din cauza noilor reglementări pentru emisii. Trebuie să ne asigurăm că, atunci când vom face ceva, o vom face în mod corespunzător", a explicat Trevor Mann, COO-ul Mitsubishi.În plus, Mitsubishi a intrat în Alianța Renault-Nissan în urmă cu doi ani, astfel că dezvoltarea unei noi generații ar putea avea loc pe o nouă platformă comună a celor trei constructori. Cel mai probabil, o astfel de decizie va fi însă luată și în funcție de opiniile celor de la Renault și, mai ales Nissan, care are în gama Patrol, un model din același segment cu Pajero.
http://www.automarket.ro/stiri/viitorul ... 88275.html


Noul Mitsubishi Delica 5
https://www.msn.com/en-us/autos/enthusi ... li=BBnb4R5

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Joi Noi 22, 2018 6:02 pm

Viitorul lui Mitsubishi Pajero este incert: japonezii nu au decis încă dacă vor dezvolta o nouă generație

http://www.automarket.ro/stiri/viitorul ... 88275.html


Update: Carlos Ghosn a fost demis din funcțiile pe care le ocupa în cadrul Nissan

http://www.automarket.ro/stiri/update-c ... 88267.html

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Sâm Noi 24, 2018 6:35 am

Secretara lui Ghosn, nevoită să anuleze rezervarea la restaurant a șefului: „Se va răzbuna”

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit ... a-18671002



2019 Mitsubishi D:5 Delica Is A Boldly Styled, Japan-Only Minivan

https://www.carscoops.com/2018/11/2019- ... n-minivan/

Automaker succession issues emerge after Ghosn's arrest, Marchionne's death

http://www.autonews.com/article/2018111 ... e-in-doubt

AutoNews Now: Nissan's Ghosn probe extends to alliance - report

http://www.autonews.com/article/2018112 ... nce-report

Fate of world's biggest car alliance hangs on one word: Ghosn

http://www.autonews.com/article/2018112 ... word-ghosn

Nissan expands Ghosn probe to include Renault alliance, report says

http://www.autonews.com/article/2018112 ... eport-says

Nissan-Renault rivalry bursts into the open after Ghosn's arrest

http://www.autonews.com/article/2018112 ... sns-arrest

Nissan wants less influence from Renault as Japan seeks to stabilize alliance

http://www.autonews.com/article/2018112 ... -stabilize


2019 Mitsubishi Triton now open for booking in M’sia – launch in Q1 next year, 5 variants, from RM100k-140k


https://paultan.org/2018/11/22/2019-mit ... -malaysia/

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Mar Noi 27, 2018 5:54 am

Mitsubishi Follows Nissan’s Footsteps, Sacks Carlos Ghosn From Chairman

https://www.carscoops.com/2018/11/mitsu ... -chairman/

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Mar Noi 27, 2018 5:46 pm

Noi acuzații pentru Carlos Ghosn: oficialul este suspectat că ar fi transferat pierderi din investițiile sale financiare către Nissan

http://www.automarket.ro/stiri/noi-acuz ... 88369.html

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Mie Noi 28, 2018 5:10 pm

Renault vrea audit intern după scandalul cu Carlos Ghosn: francezii vor să verifice declarațiile fostului președinte de la Nissan și Mitsubishi

http://www.automarket.ro/stiri/renault- ... 88373.html

Update: Carlos Ghosn neagă acuzațiile că ar fi transferat pierderi din investițiile sale financiare către Nissan


http://www.automarket.ro/stiri/update-c ... 88369.html

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Joi Noi 29, 2018 6:40 pm

Procurorii analizează prelungirea arestului pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan și Mitsubishi ar putea fi reținut pentru încă 10 zile

http://www.automarket.ro/stiri/procuror ... 88411.html


Mitsubishi E-Evolution Concept Rallies To The Cause On America’s Left Coast

https://www.carscoops.com/2018/11/mitsu ... eft-coast/

Avatar utilizator
Vasea
EVO V
Mesaje: 496
Membru din: Joi Ian 02, 2014 1:32 pm
Localitate: IASI
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de Vasea » Vin Noi 30, 2018 8:36 am

Nissan-Renault-Mitsubishi alliance to be led jointly by CEOs after Ghosn

http://www.autonews.com/article/2018112 ... eport-says

Ghosn's arrest threatens Renault-Nissan alliance with paralysis

http://www.autonews.com/article/2018112 ... -paralysis

Mitsubishi drops Carlos Ghosn as board chairman


https://paultan.org/2018/11/27/mitsubis ... -chairman/

Mitsubishi Delica D:5 makes Japanese market debut

https://paultan.org/2018/11/26/mitsubis ... ket-debut/

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 23 vizitatori