Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Cristi iti recomand asa ceva http://www.gtrnissan.com/# ,am vazut 3 pe viu in seara asta si pot sa spun ca arata super,acuma depinde si de gusturi.
Cit despre motorul de 1,8 nu stiu ce se tot plinge lumea,no fii el cel mai sportiv,dar comparat cu alte motoare de 1,8 de la masini din clasa medie care sint mai mari si mai grele de ex. mazda 6-122cp,peugeot 407-125cp,toyota avensis-129cp,opel vectra-140cp,eu zic ca 143 cp pt. o masina din clasa compacta e mai mult decit suficient,cel putin pt mine care am trecut de la o masina de 1450kg si 100cp la una de 1350 si 143 de cp.
Cit despre motorul de 1,8 nu stiu ce se tot plinge lumea,no fii el cel mai sportiv,dar comparat cu alte motoare de 1,8 de la masini din clasa medie care sint mai mari si mai grele de ex. mazda 6-122cp,peugeot 407-125cp,toyota avensis-129cp,opel vectra-140cp,eu zic ca 143 cp pt. o masina din clasa compacta e mai mult decit suficient,cel putin pt mine care am trecut de la o masina de 1450kg si 100cp la una de 1350 si 143 de cp.
QUOTE (Nahkri)Pai eu ii recomandam ce i s-ar potrivii,nu ce si-ar permite
nu e bine asa, prietene!...
visul meu a fost un R-34 din 2001... (acuma e in jur de 25-60mii)
super masina + ca mai am o masina mai veche, tot nissan :-D
stiti cum e... prima dragoste nu se uita...
nu mai vorbesc de mustang shelby '67...
de aia mi-am ales lancer 2008 - raport bani/dorinte...
ca asaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:
nu e bine asa, prietene!...
visul meu a fost un R-34 din 2001... (acuma e in jur de 25-60mii)
super masina + ca mai am o masina mai veche, tot nissan :-D
stiti cum e... prima dragoste nu se uita...
nu mai vorbesc de mustang shelby '67...
de aia mi-am ales lancer 2008 - raport bani/dorinte...
ca asaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:
QUOTE (thor)Atunci ar trebui sa le citesti ca e o lectura placuta.
In alta ordine de idei,Reno poate sa bage si motoare de 1.6 cu 400 de cai si consum 5% in oras ...e urata(foarte urata)si pe afara si pe dinauntru...ce folos ca pui 200 de cai pe o porcarie de masina?
Prefer Lancerul....cu zgomot de roti si de motor...cu plastice inauntru..etc,etc...dar care arata intr-un fel care Reno nici nu o sa viseze. si Feeling-ul ... nu uita Feeling-ul... putini producatori te fac sa ai asa ceva intr-o masina de-a lor.
In alta ordine de idei,Reno poate sa bage si motoare de 1.6 cu 400 de cai si consum 5% in oras ...e urata(foarte urata)si pe afara si pe dinauntru...ce folos ca pui 200 de cai pe o porcarie de masina?
Prefer Lancerul....cu zgomot de roti si de motor...cu plastice inauntru..etc,etc...dar care arata intr-un fel care Reno nici nu o sa viseze. si Feeling-ul ... nu uita Feeling-ul... putini producatori te fac sa ai asa ceva intr-o masina de-a lor.