Discutii libere

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Mar Aug 28, 2007 8:41 pm

Chinezii astia nu se lasa, copiaza TOT! Articol de pe autonews.ro "China este o tara in care notiunea de proprietate intelectuala nu prea exista sau, mai bine spus, este pur si simplu ignorata. Chinezii copiaza in masa cam tot ce pot, de la electronice si electrocasnice, articole de moda si pana la automobile. Exista copii de toate felurile, de la cele grosiere si pana la cele care cu greu pot fi deosebite de original. In ultimii ani, chinezii au trecut si la automobile, cele mai cunoscute “creatii” ale lor din ultimul timp fiind replicile… fidele dupa BMW X5, Opel Frontera, Smart sau Daewoo Matiz. Pretul considerabil mai mic decat al originalelor, cat si dotarile numeroase sunt argumente in favoarea copiilor. In plus, se constata o imbunatatire constanta a copiilor, sub aspect tehnologic, chiar daca, deocamdata, aceste produse lasa inca de dorit, inregistrand, de pilda, rezultate catastrofale la testele de siguranta. Producatorii chinezi incep sa-si croiasca drum pe piata internationala, copiile lor fiind disponibile in tot mai multe showroomuri din Europa. Chinezii sunt inca la faza acumularilor, insa nu peste mult timp, produsele lor, clone sau originale, vor fi adversari de temult (si) pe piata auto mondiala."
http://www.oddee.com/item_86044.aspx

Vlad
EVO I

Mesaj de Vlad » Mie Oct 10, 2007 4:24 pm

hehe azi fac si eu 17 anisori .. ... peste un an probabil ca voi conduce si eu un lancer..

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Mie Oct 10, 2007 4:48 pm

QUOTE (Vlad)hehe azi fac si eu 17 anisori .. ... peste un an probabil ca voi conduce si eu un lancer..

Bravo tie. Esti optimist daca vrei din prima un Lancer.

Vlad
EVO I

Mesaj de Vlad » Mie Oct 10, 2007 5:05 pm

bine sa zicem ca prima data o sa conduc ceva mai naspa pana ma obisnuiesc ... vre-o o luna si pe urma urmeaza lancer.. ca nu as vrea sa lovesc lanceru ..

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Joi Oct 11, 2007 12:59 am

La multi ani!!!!

Vlad
EVO I

Mesaj de Vlad » Joi Oct 11, 2007 1:38 pm

multumesc.

Daniel

Mesaj de Daniel » Joi Oct 25, 2007 4:06 pm

Azi am gasit un lancer visiniu foarte frumos aranjat la universitatea romano-americana si i-am lasat un bilet in geam cu adresa site-ului sper sa-l gaseasca si sa intre la noi in comunitate.

P.S. mai e unul la mine in cartier negru cu nos la nr foarte frumos facut, sper sa-l prind

andrei

Mesaj de andrei » Joi Oct 25, 2007 8:47 pm

QUOTE (Daniel)Azi am gasit un lancer visiniu foarte frumos aranjat la universitatea romano-americana si i-am lasat un bilet in geam cu adresa site-ului sper sa-l gaseasca si sa intre la noi in comunitate.

P.S. mai e unul la mine in cartier negru cu nos la nr foarte frumos facut, sper sa-l prind
Pai si de ce nu spui Brutus sa-ti trimit flyere?

Daniel

Mesaj de Daniel » Joi Oct 25, 2007 9:25 pm

Pai i-a fa bine si trimite-mi....

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”