2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- Corliceanu
- EVO I
woooow..daca am avut rabdare sa iti urmaresc tot de la inceput , adica toate comentariile insemana ca ai facut o treaba buna si ca mi-ai trezit interesul.
Super masina ,bravo.
Niste pareri mai intarziate pt ca sunt un pic mai nou pe forum:
1: toba ,super alegere, si mie tot asa imi place :-D
2: stopuri daca vreis a le schimbi,tot ralliart zic si eu ,sunt cele misto (ca am vazut ca ti-au mai spus si alti de ele)
3:ploapele fata super
4: f tari si jantele
5:.....sa te bucuri din plin de ea, si "sa ai grija de ea pt ca si ea va avea grija de tine" !!!!...etc
Bafta multa!
Super masina ,bravo.
Niste pareri mai intarziate pt ca sunt un pic mai nou pe forum:
1: toba ,super alegere, si mie tot asa imi place :-D
2: stopuri daca vreis a le schimbi,tot ralliart zic si eu ,sunt cele misto (ca am vazut ca ti-au mai spus si alti de ele)
3:ploapele fata super
4: f tari si jantele
5:.....sa te bucuri din plin de ea, si "sa ai grija de ea pt ca si ea va avea grija de tine" !!!!...etc
Bafta multa!
- Corliceanu
- EVO I
ok... incerc sa fac 3 inregistrari... pana la... dupa... dupa+silencer...
FK 17... http://dreamtuning.ro/dream/index.php?m ... cts_id=165
Poze facute dupa ce am intrat in Moldova... exact dupa vama... credca se vede si o parte din ROMANIA... Hello Fratilor!!!
FK 17... http://dreamtuning.ro/dream/index.php?m ... cts_id=165
Poze facute dupa ce am intrat in Moldova... exact dupa vama... credca se vede si o parte din ROMANIA... Hello Fratilor!!!
REVIZIE LA 10.000KM (aveam 9750km :-D)
deci total: 80EURO
1. 4,5L de shell sintetic 5W40
2. filtru ulei
3. manopera (mi-a curatat si filtru de la clima)
OBS: filtru de aer la noi se skimba la 20k, dar mi-au zis ca il pot pastra pe K&N... :-D
P.S. Revizia a durat 30min + 15min facturare...
Cum vi se pare? Observatii? :roll:
deci total: 80EURO
1. 4,5L de shell sintetic 5W40
2. filtru ulei
3. manopera (mi-a curatat si filtru de la clima)
OBS: filtru de aer la noi se skimba la 20k, dar mi-au zis ca il pot pastra pe K&N... :-D
P.S. Revizia a durat 30min + 15min facturare...
Cum vi se pare? Observatii? :roll:
QUOTE (nini)unde ai facut revizia?
si de ce la 10000 km?
paremise inca nu stii de unde sunt... masina o am din Chisinau... numere de inmatriculare sunt din REPUBLICA MOLDOVA... la noi se face din 10 in 10k... si revizia am facut-o in Chisnau la ELITA5... service autorizat... (nu e doar mitsubishi... au si alte branduri...) :-D
si de ce la 10000 km?
paremise inca nu stii de unde sunt... masina o am din Chisinau... numere de inmatriculare sunt din REPUBLICA MOLDOVA... la noi se face din 10 in 10k... si revizia am facut-o in Chisnau la ELITA5... service autorizat... (nu e doar mitsubishi... au si alte branduri...) :-D