NOUL COLT, un facelift sau ceva mai mult ?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 25, 2008 6:03 pm

QUOTE (petreals)QUOTE (Cristi)
1.5 turbo 150 CP e doar 19.990 euro ?

vai Doamne...nici nu vreau sa ma gandesc ce masina stiu la banii astia in aceasta clasa :D:P penibil

ce masina, ce masina ?

petreals
EVO I

Mesaj de petreals » Joi Noi 27, 2008 2:29 pm

QUOTE (Cristi)QUOTE (petreals)QUOTE (Cristi)
1.5 turbo 150 CP e doar 19.990 euro ?

vai Doamne...nici nu vreau sa ma gandesc ce masina stiu la banii astia in aceasta clasa :D:P penibil

ce masina, ce masina ?

o bestie ce isi termina denumirea atat de simplu dar totusi destul de concludent...the "F1" my dear friend :D:P:P

PS: si tu acum...intrebi de parca nu mi-ai cunoaste preferintele in domeniul auto :D:P

PS2: cand bem o bere?! :P

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Noi 27, 2008 4:43 pm

Clio RS F1!

Da baaa, da' Clio RS F1 nu are botul ala de evo si e reno deci e de kkt.
Stiu nene...astia de la mitsubishi chiar bat pasu' pe loc...ca sa nu zic altceva, ca de fapt nu mai scot nimic.
Cu exceptia pajero, l200 si evo care si ele au inceput sa se alinieze la ce vrea piata...in rest... imprumuta, vopsesc ce e vechi si pun preturi noi...
Cam trist pentru fani...super tare pentru amatorii de oferte "are si navi si pele si turometru...".

O bere ? Acu' de sarbatori bem si o bere! :wink:

Corliceanu
EVO I

Mesaj de Corliceanu » Vin Noi 28, 2008 10:54 am

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:
,nu am avut rabdare sa citesc tot , dar parerea mea este ca este ORIBIL.sper sa nu deranjez pe nimeni cu asta, dar nu imiplace deloc.Are botul ala zici ca este neterminata.modelul celalalt e o bijuterie pe langa asta din pct meu de vedere.
...NU imi place deloc.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Vin Noi 28, 2008 10:56 am

nu-mi dau cu parerea pana nu-l vad pe viu. am primit niste poze pe email cu el, rosu.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 28, 2008 10:59 am

QUOTE (Danyutz)nu-mi dau cu parerea pana nu-l vad pe viu. am primit niste poze pe email cu el, rosu.

Danyutz, asta e coltu' cel nou sau e un facelift la cel vechi ? :-D

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Vin Noi 28, 2008 12:53 pm

QUOTE (Cristi)Danyutz, asta e coltu' cel nou sau e un facelift la cel vechi ? :-D

Drac' stie Cristi, unii zic intr-un fel, altii in alt fel, pe materialele publicitare ce le-am primit, scrie "noul colt" - daca asa zic dumnealor, tre sa-i credem pe cuvant

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 28, 2008 4:45 pm

Asteptam cu mare interes si mai ales curiozitate, noul model de colt si in special noul CZT.
O masina de distractie si plina de surprize, motorizari fiabile, perfomante de top pana acum 1 an, si ma asteptam ca noul model sa fie cel net superior.

Dezamagire maxima pentru marea majoritate a posesorilor actuali de colt/cz3, insa nu mai conteaza, pentru ca noii clienti ai noului model un vor sta sa-l compare cu modelul anterior (actual) si in plus de asta gusturile nu se discuta, acum conteaza altele la o masina: consum, gadgeturi, 0 intretinere...ca acu' tot fomistu' aspira la masina.
Oricum eu vad acest nou model ca o lipsa de respect pentru posesorii actuali de colt, pentru fanii acestui model extrem de indragit, cu bune, cu rele, poate cel mai indragit dintre modelele Mitsubishi de catre posesori si nu numai.
Cum pot sa numeasca modelul asta NOU ?
Adica un model 2004, in 2009 se numeste "nou" doar pentru faptul ca i-au schimbat botu' si bordu' ?
Sa nu mai zic ca rezultatul e prost, dar asta nu mai conteaza.
Sa zicem ca ma duc in showroom, imi parchez coltu' langa geam si vine un vanzator: "sa va aratam noul model de colt 2009!" cand la 5 metri mai incolo e cel vechi 2004, aceiasi motorizare, aceiasi platforma, caroserie, etc cu modificarile...)
Mie mi-ar fi rusine!
Sa nu mai zic de preturi ?
Cat costa ... ?
19.900 !!
)
Se pare ca e ca la vinuri...modelel Colt, cu cat e mai vechi cu atat e mai scump.

Ma gandeam ca in primavara cand o sa-mi iau o masina noua, sa merg tot pe Colt, modelul nou, varianta turbo, dar modelul asta din poze nu l-as lua nici sa coste 5000 euro...sau l-as lua la banii astia, dar nu pentru mine...

Fanii unui anumit model au pretentii de la fiecare model nou care apare, insa la mitsubishi nu mai vad decat dorinta de a face vanzare cu orice pret.
Mai au sa mai puna la vanzare osemintele primului posesor de mitsubishi intr-un cosciug pe care sa scrie ralliart.
Nu prea e de ras, intre un colt vechi "restilizat" si un lancer tdi, prefer un model japonez care nu se mai numeste mitsubishi si care desi are un design mai banal si alte minusuri, stiu ca macar este japan, lucru care se si vede la exterior si interior.

Asta e...unii vor gadgeturi multe si si mai multe gratuitati, cadouri...altii nu vor decat ca modele mitsubishi sa ramana in continuare mitsubishi...
E clar ca sunt de moda veche, insa ceva nu e in regula...

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Noi 28, 2008 5:19 pm

Sincer, desi gusturile nu se discuta, dar "viitorul" model chiar ma DEZgusta... Efectiv, ca design mie imi pare un regres total, deja seamana cu masinile de oras facute la costuri minime fara a le da o personalitate. Probabil vor impresiona prin altceva...

Oricum, timpul va trece, lumea se va obisnui cu "noul" colt, va deveni o masina normala iare daca pe viitor vor putea impune si un pret imbatabil la ce ofera, lumea il va cumpara pentru cele oferite...altfel nu vad zile bune. Un exemplu ar fi si faptul ca si pe mine pe viitor ma bate gandul sa trec spre Honda desi simplismul si fiabilitatea de la Carisma probabil va fi greu de reintalnit. Oricum, "rusesti, americane, toate sunt facute in Taiwan si se repara la fel - cu barosul :-D " (o replica celebra din Armagheddon care, parerea mea, suprinde foarte bine ideea de globalizare)....

The king is dead, long live the king!

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Vin Noi 28, 2008 5:23 pm

ca o paranteza, pt iubitorii de colt, acum 1 ora ne-a ajuns -cred- ultimul transport de Colt, 4 bucati, 1.3 SAM Safety(canberry red, sparkling black, glamor grey si lunar silver), erau ca niste bijuterii pe platforma, imi pare rau ca nu am avut aparatul sa le fac poza, sigur va placeau. Acum am terminat de verificat, aranjat si pus de preturi in geam(azi am fost singur aici). Sapt viitoare imi vine un CZ3 1.1 SAM rosu si cred ca va fi ultimul model actual de Colt care mai vine de la Bucuresti.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”