autocolante mitsu.ro

Discutii despre materiale promotionale mitsu.ro, din stadiul de proiect si pana la finalizare
Scrie răspuns
geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mar Dec 25, 2007 9:54 pm

QUOTE (allexino)Poate e putin OFF TOPIC dar a gasit cineva in comert sau pe net brelocuri cu Mitsubishi (sigla sau orice altceva)? Eu caut de cateva zile prin GL si nu gasesc. Poate nu sunt singurul interesat. I-as ruga pe cei care au daca pot posta o poza si de unde l-au procurat. Multumesc!

Vezi ca la dealer gasesti la accesorii. Eu am luat unul pentru Colt.

stancu adrian
EVO I

Mesaj de stancu adrian » Mar Dec 25, 2007 10:00 pm

salut ! pai eu m luat un breloc de la mcar si apoi am gasit la mine in oras un mgazin si am gasit si acolo cu mitsubishi .mi-a placut si am luat vreo 3 cu 7ron fiecare.am mai vazut prin buzau intr-un magazin breloc cu mitsu...o sa incerc sa postez si o poza sa le vezi dar nu stiu cat de repede

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mar Dec 25, 2007 10:14 pm

QUOTE (geticul)Vezi ca la dealer gasesti la accesorii. Eu am luat unul pentru Colt.
Poti pune o poza cu el si cat a costat?

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Mar Dec 25, 2007 10:14 pm

QUOTE (stancu adrian)salut ! pai eu m luat un breloc de la mcar si apoi am gasit la mine in oras un mgazin si am gasit si acolo cu mitsubishi .mi-a placut si am luat vreo 3 cu 7ron fiecare.am mai vazut prin buzau intr-un magazin breloc cu mitsu...o sa incerc sa postez si o poza sa le vezi dar nu stiu cat de repede
Multumesc!

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mar Dec 25, 2007 10:18 pm

QUOTE (allexino)QUOTE (geticul)Vezi ca la dealer gasesti la accesorii. Eu am luat unul pentru Colt.
Poti pune o poza cu el si cat a costat?

Are doua capete si poti sa-l desfaci, ramanand cu doua brelocuri.
Fişiere ataşate
breloc.JPG
breloc.JPG (47.2 KiB) Vizualizat de 3824 ori

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mar Dec 25, 2007 10:19 pm

am uitat. A costat cam 10 RON.

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Mie Dec 26, 2007 3:53 am

QUOTE (allexino)Poate e putin OFF TOPIC dar a gasit cineva in comert sau pe net brelocuri cu Mitsubishi (sigla sau orice altceva)? Eu caut de cateva zile prin GL si nu gasesc. Poate nu sunt singurul interesat. I-as ruga pe cei care au daca pot posta o poza si de unde l-au procurat. Multumesc!

Si eu am aceeasi problema. Am cautat peste tot prin C-ta si nu am gasit nimic. Singurul care are oarecare legatura este unul cu Ralliart pe care l-am vazut la service-ul Mitsu din C-ta. Modelele care sunt afisate in catalogul de accesorii le-am vazut doar la M Car in Bucuresti.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Sâm Dec 29, 2007 1:55 am

Si eu am breloc cu lancer evo luat de la m car pe un pret de 2 lei. Dealerii din tara nu au materiale promotionale de genul asta? Eu am si bluza de polar de la mitsubishi si a fost ceva in genul 100 ron. (si e foarte misto)

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Ian 04, 2008 12:10 am

Asta e al doilea meu breloc mitsu, achizitionat de pe langa Lacul Bicaz cu 6 ron....primul nu era cine stie ce, nici nu merita amintit....
Fişiere ataşate
IMG_0284.jpg
IMG_0284.jpg (74.22 KiB) Vizualizat de 3843 ori
IMG_0296.jpg
IMG_0296.jpg (69.97 KiB) Vizualizat de 3846 ori

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Vin Ian 04, 2008 12:28 am

QUOTE (Andrei_RC)Si eu am breloc cu lancer evo luat de la m car pe un pret de 2 lei. Dealerii din tara nu au materiale promotionale de genul asta? Eu am si bluza de polar de la mitsubishi si a fost ceva in genul 100 ron. (si e foarte misto)

sper ca v-ti dat seama ca am scapat un zero in plus :wink:

zece lei am dat pe el .... nu o suta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boutique mitsu.ro”