autocolante mitsu.ro
QUOTE (allexino)Poate e putin OFF TOPIC dar a gasit cineva in comert sau pe net brelocuri cu Mitsubishi (sigla sau orice altceva)? Eu caut de cateva zile prin GL si nu gasesc. Poate nu sunt singurul interesat. I-as ruga pe cei care au daca pot posta o poza si de unde l-au procurat. Multumesc!
Vezi ca la dealer gasesti la accesorii. Eu am luat unul pentru Colt.
Vezi ca la dealer gasesti la accesorii. Eu am luat unul pentru Colt.
- stancu adrian
- EVO I
QUOTE (stancu adrian)salut ! pai eu m luat un breloc de la mcar si apoi am gasit la mine in oras un mgazin si am gasit si acolo cu mitsubishi .mi-a placut si am luat vreo 3 cu 7ron fiecare.am mai vazut prin buzau intr-un magazin breloc cu mitsu...o sa incerc sa postez si o poza sa le vezi dar nu stiu cat de repede
Multumesc!
Multumesc!
QUOTE (allexino)Poate e putin OFF TOPIC dar a gasit cineva in comert sau pe net brelocuri cu Mitsubishi (sigla sau orice altceva)? Eu caut de cateva zile prin GL si nu gasesc. Poate nu sunt singurul interesat. I-as ruga pe cei care au daca pot posta o poza si de unde l-au procurat. Multumesc!
Si eu am aceeasi problema. Am cautat peste tot prin C-ta si nu am gasit nimic. Singurul care are oarecare legatura este unul cu Ralliart pe care l-am vazut la service-ul Mitsu din C-ta. Modelele care sunt afisate in catalogul de accesorii le-am vazut doar la M Car in Bucuresti.
Si eu am aceeasi problema. Am cautat peste tot prin C-ta si nu am gasit nimic. Singurul care are oarecare legatura este unul cu Ralliart pe care l-am vazut la service-ul Mitsu din C-ta. Modelele care sunt afisate in catalogul de accesorii le-am vazut doar la M Car in Bucuresti.
QUOTE (Andrei_RC)Si eu am breloc cu lancer evo luat de la m car pe un pret de 2 lei. Dealerii din tara nu au materiale promotionale de genul asta? Eu am si bluza de polar de la mitsubishi si a fost ceva in genul 100 ron. (si e foarte misto)
sper ca v-ti dat seama ca am scapat un zero in plus
zece lei am dat pe el .... nu o suta.
sper ca v-ti dat seama ca am scapat un zero in plus
zece lei am dat pe el .... nu o suta.