Intalniri Spontane In Trafic
- marocanu2009
- EVO I
QUOTE (backrip @ Jun 11 2010, 07:15 PM) Astazi, in jurul orei 14 am intalnit la iesirea din M. Kogalniceanu (CT) o coloana de masini Mitsubishi, pe directia Constanta. Foarte multe Pajero din ce am reusit sa vad, dar si un "Noul" Colt rosu!
Cu aceasta ocazie ii salut
Caravana Mitsubishi DAY
Ieri undeva in apropiere de Predeal, geticul la un gratarel.te-am claxonat dar nu stiu daca m-ai vazut
Cu aceasta ocazie ii salut
Caravana Mitsubishi DAY
Ieri undeva in apropiere de Predeal, geticul la un gratarel.te-am claxonat dar nu stiu daca m-ai vazut
- andrei.pex
- EVO I
Salut,
Nu am mai intrat demult pe mitsu.ro, si am o intrebare,si pt cine citeste, cunoasteti pe cineva cu numar de inmatriculare de buc WWH un lancer X , red origin cred ca asta e culoarea, oricum ceva spre rosu-visiniu?
Facea intrecere cu un mercedes sport ), mai bine zis incerca sa se tina dupa el, dinspre sighisoara spre brasov.
Nu am mai intrat demult pe mitsu.ro, si am o intrebare,si pt cine citeste, cunoasteti pe cineva cu numar de inmatriculare de buc WWH un lancer X , red origin cred ca asta e culoarea, oricum ceva spre rosu-visiniu?
Facea intrecere cu un mercedes sport ), mai bine zis incerca sa se tina dupa el, dinspre sighisoara spre brasov.
in parcare la real in noaptea asta, la budapesta in fata la gunshop .....hmmm
Aaa shit e masina mea ))) DE intalnit ma intalnesc cu o groaza de lancere clasice da se pare ca nu ne stim , chiar si langa casa la gorjului , unul alb ca al meu .....ce sanse sa existe ?))
Aaa shit e masina mea ))) DE intalnit ma intalnesc cu o groaza de lancere clasice da se pare ca nu ne stim , chiar si langa casa la gorjului , unul alb ca al meu .....ce sanse sa existe ?))
- Fişiere ataşate
-
- 13062010736.jpg (562.11 KiB) Vizualizat de 1834 ori
-
- 13062010738.jpg (619.92 KiB) Vizualizat de 1820 ori
-
- 12062010733.jpg (390.97 KiB) Vizualizat de 1814 ori