Noul Outlander
Outlander de 2.0 DID ar fi numai bun pentru tine, versiunea Intense+A04. Vezi aici:
http://www.mitsubishi-motors.ro/index.p ... 2&action=2
Cand au fost zapezile alea marisoare, am avut ocazia sa ma joc prin zapada in parcarea de la metro si s-a descurcat admirabil; indiferent daca era sa nu cuplat ASC-ul (cu ASC nu mai era asa amuzant, ca masina inainta pur si simplu; fara ASC - patinare de roti, nor de zapada, fun :-D :-D ).
Evident daca nu stii sa folosesti chestiile astea rezulta una bucata ambreiaj prajit (in fulgi proprii) .
http://www.mitsubishi-motors.ro/index.p ... 2&action=2
Cand au fost zapezile alea marisoare, am avut ocazia sa ma joc prin zapada in parcarea de la metro si s-a descurcat admirabil; indiferent daca era sa nu cuplat ASC-ul (cu ASC nu mai era asa amuzant, ca masina inainta pur si simplu; fara ASC - patinare de roti, nor de zapada, fun :-D :-D ).
Evident daca nu stii sa folosesti chestiile astea rezulta una bucata ambreiaj prajit (in fulgi proprii) .
laversiunea asta ma oprisem shi eu
ideea e a rupt o cineva pe coclauri mashina asta ?
adica poate sau e doar de asfalt ?
nu vreau nici sa particip lacarpatzi trophy dar nici sa merg doar pe A2
ideea e ca am ramas ... shocat de hyundaiu terracan cat de off road poate fi mashinutza aia
singura problema este doar ca e cam invechita shi pretzul de revanzare este penibil
pathfinderu e prea scump shi prea mare
sa incerc un pajero din asta mic ? ( doar motoru mi se pare cam mare , shi .. pretzul )
merita sa mi vand viatza camatrilor din banci sau sa ma opresc doar la outlander ?
acum sigur un detzinator de mashina X nu va spoone niciodata ca mashina X este praf shi nu o recomanda !!!
cu toate a detzin un seat leon pe care nu vi l recomand decat daca va dau banii afara din casa shi doritzi un accesoriu la breloc !!!!!!!
ideea e a rupt o cineva pe coclauri mashina asta ?
adica poate sau e doar de asfalt ?
nu vreau nici sa particip lacarpatzi trophy dar nici sa merg doar pe A2
ideea e ca am ramas ... shocat de hyundaiu terracan cat de off road poate fi mashinutza aia
singura problema este doar ca e cam invechita shi pretzul de revanzare este penibil
pathfinderu e prea scump shi prea mare
sa incerc un pajero din asta mic ? ( doar motoru mi se pare cam mare , shi .. pretzul )
merita sa mi vand viatza camatrilor din banci sau sa ma opresc doar la outlander ?
acum sigur un detzinator de mashina X nu va spoone niciodata ca mashina X este praf shi nu o recomanda !!!
cu toate a detzin un seat leon pe care nu vi l recomand decat daca va dau banii afara din casa shi doritzi un accesoriu la breloc !!!!!!!
fratele meu alb
aici sunt 2 probleme
prima problema este de ordin .. financiar , ma simt cam stramtorat
shi a doua problema est ca nu vreau sa merg cu camionu , ca asa ash face totushi un efort sh mi ash lua o betoniera ca i mai fitza
m am dat shi eu cu path finderul vreo 6 luni dar shi asta avea o problema ... nu era al meu
iar ca sa mi fac unul numai pt mine ar trebui sa mi iau ceva mai lipsit de par asa mai chel , drept urmare optez pt un suv mai dotat decat un gepan fara nimic
shi intrebarea era cam asa ... ce suv sa mi iau pana n 32 - 33 K cu tot cu tva care sa nu ma lase la primul damb de mocirla ????? !!!!
aici sunt 2 probleme
prima problema este de ordin .. financiar , ma simt cam stramtorat
shi a doua problema est ca nu vreau sa merg cu camionu , ca asa ash face totushi un efort sh mi ash lua o betoniera ca i mai fitza
m am dat shi eu cu path finderul vreo 6 luni dar shi asta avea o problema ... nu era al meu
iar ca sa mi fac unul numai pt mine ar trebui sa mi iau ceva mai lipsit de par asa mai chel , drept urmare optez pt un suv mai dotat decat un gepan fara nimic
shi intrebarea era cam asa ... ce suv sa mi iau pana n 32 - 33 K cu tot cu tva care sa nu ma lase la primul damb de mocirla ????? !!!!
- andreiderme
- EVO I
- andreiderme
- EVO I
Daca vrei tractor, ia-ti Defender... E adevarat ca nu gasesti la 33k land cruiser nou, dar eu vorbeam de raportul calitate+performante/euro... Oricum crv si outlander se apropie si ele (ca raport), dar nu si Freelander. Mi se pare stupid sa-ti cumperi o masina de la o marca recunoscuta ca problematica ca fiabilitate. Grija cu Terracan ca e cam vechiutz si nu stiu cat se poate compara cu ultimele noutati in domeniu.
- BlackViper
- EVO I
Ai incercat noul Tiguan de la VAG?? cred ca e in zona ta de pret. Outlander-ul e SUV cu caracteristici de offroad dar nu poate fi comparat, la off road , cu Pajero, Pathfinder si altii de genu asta. Pur si simplu e altceva. Acum daca vrei sa iesi dintr-un noroi sau dintr-o zapada rezonabila si sa incerci si un pic gust de limuzina...ia un Outlander. Daca vrei sa "rupi" muntii nu te mai gindi la Outlander... nu exceleaza. Eu am unul si am incercat diverse cu el (zapada, apa, ceva noroi, munte, si oras zi de zi). Pot sa-ti spun ca daca nu esti in zona extrema merge pentru toate....dar cam atit. E o mashina ok (chiar daca eu sunt unul de am apelat la service in primii 3000km cu defectiuni de kko la pompa de inalta presiune), cu o transmisie ok (pune pe sosea cam tot ce da motorul) spatioasa.
mda
cred ca cea mnai buna solutzie este sa ma duc sa fac un test drive cu outlanderu
pana la urma din cate m am tot documentat se pare ca ar fi cea mai buna alegere
ar fi freelander2 sau outlander
o sa ma dau cu amandoua sa vad cam ce pot sa mi dau seama in 5 km sau cat m or lasa sa merg cu ele
de tiguan shtie cineva ceva ?
in afara de faptul ca este un golf innaltzat ? ))))
merci
cred ca cea mnai buna solutzie este sa ma duc sa fac un test drive cu outlanderu
pana la urma din cate m am tot documentat se pare ca ar fi cea mai buna alegere
ar fi freelander2 sau outlander
o sa ma dau cu amandoua sa vad cam ce pot sa mi dau seama in 5 km sau cat m or lasa sa merg cu ele
de tiguan shtie cineva ceva ?
in afara de faptul ca este un golf innaltzat ? ))))
merci