Intalniri Spontane In Trafic
De aceeasi parere cu nini,vorbeste cu un avocat sa reusesti ca pe langa abuz de incredere sa incadrezi si la furt,caz in care ai o sansa sa recuperezi banii de la casco.
De fapt nu ii recuperezi tu ci firma de leasing, dar macar scapi de ei.
Prima oara cand am vazut nr de inmatriculare m-am speriat pt ca marius_evo are "hxc" la numar.
P.S Ultima interventie off topic.....vezi ca masina ta apare in pozele intalnirii celor de la cluj. Daca nu erai tu, ai sanse mari sa o recuperezi.
De fapt nu ii recuperezi tu ci firma de leasing, dar macar scapi de ei.
Prima oara cand am vazut nr de inmatriculare m-am speriat pt ca marius_evo are "hxc" la numar.
P.S Ultima interventie off topic.....vezi ca masina ta apare in pozele intalnirii celor de la cluj. Daca nu erai tu, ai sanse mari sa o recuperezi.
Ceva pute in toata povestea asta si daca nu ma insel a mai fost una asemanatoare pe acest forum. Oricum discutia nu isi are rostul aici si nu cred ca se va implica nimeni sa trimita locatia unui lancer a carui poveste a citit-o pe un forum. Sunt mai multe cai legale prin care se poate rezolva aceasta problema. Orice discutie pe acest subiect va fi considerat off-topic.
Daca posesorul neproprietar a vandut masina in act autentic cu semnatura de mana (bineinteles daca acesta avea talonul si cele 2 chei) imi este teama ca este cumparator de buna credinta si atunci ramane ca tu sa iti recuperezi banii de la persoana careia i-ai imprumutat masina, in caz ca nu exista un astfel de act care arate ca masina a fost vanduta, iar tu nu te aflai in posesia talonului, dupa 48 de ore te poti prezenta la politie cu cheia de rezerva si o poti declara furata.
Daca cel ce detina masina acum are talonul si ambele chei, atunci ai o problema, pe langa faptul ca masina poate oricand fi scoasa din tara si inmatriculata in orice alt stat membru UE, posesorul nu este obligat sa iti inapoieze masina, iar tu vei fi nevoit sa il actionezi in instanta, bineinteles cu sansa de a ramane obligat la plata leasingului si a cheltuielilor judecatoresti.
Ai grija ce faci
astazi pe brancoveanu 2 evo VII si X unu gri unu visiniu amn2 cu B xx EVO la numar, nu cred ca-s de pe aici ca n-au reactionat
Daca cel ce detina masina acum are talonul si ambele chei, atunci ai o problema, pe langa faptul ca masina poate oricand fi scoasa din tara si inmatriculata in orice alt stat membru UE, posesorul nu este obligat sa iti inapoieze masina, iar tu vei fi nevoit sa il actionezi in instanta, bineinteles cu sansa de a ramane obligat la plata leasingului si a cheltuielilor judecatoresti.
Ai grija ce faci
astazi pe brancoveanu 2 evo VII si X unu gri unu visiniu amn2 cu B xx EVO la numar, nu cred ca-s de pe aici ca n-au reactionat
2 lancere clasice in 2 mai parcate in curtea unei pensiuni .....unul gri de arges si unul negru de bucuresti si a mea vis a vis .....am crezut ca e intalnire lol si inca unul care era tot in 2 mai dar mai spre golf ......cu o remorca de toata caterinca
- Fişiere ataşate
-
- 140820108922.jpg (1.14 MiB) Vizualizat de 2060 ori
- andrei.pex
- EVO I