Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Lun Oct 04, 2010 10:17 pm

Si eu zic ca e spam. Daca isi trecea in semnatura era ok. Dar ca topic nu isi are rostul dupa parerea mea.
Daca ma intrebi pe mine eu as inchide si FAZAN-ul.
Mi se pare o inutila pierdere de timp.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Oct 04, 2010 10:34 pm

O sa sterg acest topic.

Fazanul ma gandesc demult sa il inchid, insa in momentul sau glorios de 100 de pagini. Cat de curand, oricum.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Oct 05, 2010 12:36 am

Userii Ciprian si Apple au primit cate 10% si posturile necorespunzatoare sterse .
Userii se pot anunta pe PM sau ultimul post valabil de greseli , dar un up necorespunzator se sterge , ca de aia este necorespunzator din punctul meu de vedere .

Andrei , nu mi-ai raspuns la cerere .

Pana cand primesc un raspuns , indiferent de cum va fi el , eu imi incetez activitatea pe forum . Hai sa spunem ca din lipsa de timp .
Merci si drumuri bune

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mar Oct 12, 2010 12:24 am

Am mai putina curatenie prin topicul lui Donkey de la bursa... evident la cerere

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Oct 15, 2010 5:44 pm

As propune (nu am mai deschis un topic nou pentru asta) sa se inchida topicul Service story cu mentiunea ca de acum se deshide cate un topic pentru fiecare service. Cred ca e mai usor de urmarit astfel si asa fiecare service are o posibila reclama (buna sau rea)...

Probabil nu vor fi topicurile cu multe posturi, dar macar vor fi punctuale... Ce parere aveti?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Oct 15, 2010 7:40 pm

Agree.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Oct 15, 2010 10:06 pm

Adica un fel de reclama la unele si concurenta ne-loiala la altele ? Suna kinky, dar tot odata nu stiu cat de legal e....

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Oct 15, 2010 11:17 pm

Eu zic sa facem ''cutia neagra'' si pentru useri si pentru service-uri , si ''feedback'' pentru ei . La cutia neagra se vor trece userii si service-urile de evitat , tot ce tine de bila neagra , dar cu argumente , iar la feedback sa scriem in general despre userii care posteaza la Bursa . Tot la feedback se pot trece si service-urile care merita sa le trecem pragul , fiecare user sa scrie acolo daca a fost si a fost multumit sau nu . Clar , la feedback nu pot fi toti multumiti , dar nu inseamna ca sunt de evitat , macar ne dam seama la ce scartie respectivul , dar tot ce e de evitat se vor pune la cutia neagra

Ceva de genul :
Feedback - Feedback, pozitiv sau negativ, despre persoanele cu care ati facut tranzactii pe forum.
Un (singur) topic pentru fiecare vanzator / cumparator despre care se scriu impresii

Cutia neagra : Useri forum care au dat tzepe, nu si-au respectat partea de intelegere, service-uri/dealeri de evitat

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Oct 16, 2010 11:28 am

Se face, e o chestie pe care o propusese si chacha mai demult. Inca mai caut un script care sa faca treaba asa automat...

In alta ordine de idei, let's welcome metal_militia among us!

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Sâm Oct 16, 2010 11:54 am

Multumesc Andrei! Bine v-am gasit.

Atentie a venit militia!

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”