Posesori Mitsubishi Cluj

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Joi Oct 28, 2010 10:43 pm

Salut!
Am fost 6 mitse, 1 carisma albastra, 3 new lancer rosii, 1 lancer clasic rosu, un sportback gri si un evo x negru
De obicei ne intalnim lunar sau la doua luni, de data asta a fost o exceptie, doua intalniri in luna octombrie
Vis-a-vis de cum tre sa sune o masina intr-o parcare inchisa, la doua randuri de noi era o intalnire bmw!

snoopy
EVO I

Mesaj de snoopy » Joi Oct 28, 2010 10:49 pm

QUOTE (chacha @ Oct 27 2010, 04:51 PM) I'm in dar masina e murdara rau, arata ca porcu si nici nu o spal acuma ca nu stiu spalatorie buna in Cluj.

spalatorie buna in cluj?
recomandare pentru toti pasionatii..

Iris, peste drum de Real s-a deschis anul acesta "Balena albastra"
niste baieti de treaba, costa 5 ron fisa de 4 minute si sunt 4 moduri de spalare (spuma cu presiune mica/spuma cu presiune mare/limpezire/luciu natural)

ce are in plus fatza de restu?
ceva spuma pentru cauciucuri sa straluceasca, sprei pentru geamuri, sprei de bord, carpe sa-ti stergi usile/portbagajul..multe prostii

mie odata mi-o spalat-o si pe gratis..asta spune totul
merita incercat
cu 10 lei ti-o speli cu toate cele 4 etape
cu inca 5 lei ti-o si aspiri daca crezi ca e cazul..
speli masina si o tragi deoparte sa o cureti/lasi sa se uste ca ai unde, sunt parcari facute la ei in curte numai pentru asta

sper ca nu luati asta ca o reclama, e doar o sugestie pentru cei care vor sa-si respecte masina..
sa va dau un exemplu, am dat odata cu spuma si era picurat pe parbriz ceva ulei nush de unde si n-o mers, s-o dus ala la ei in "magazie" si o dat drumu la spuma mai tare si mi-o mai spalat-o odata pe gratis..unde mai vezi asa ceva?..

QUOTE (adrian lancer @ Oct 28 2010, 10:43 PM) Salut!
Am fost 6 mitse, 1 carisma albastra, 3 new lancer rosii, 1 lancer clasic rosu, un sportback gri si un evo x negru
De obicei ne intalnim lunar sau la doua luni, de data asta a fost o exceptie, doua intalniri in luna octombrie
Vis-a-vis de cum tre sa sune o masina intr-o parcare inchisa, la doua randuri de noi era o intalnire bmw!

respect BMW'urile da tot le lipseste ceva ce are numa Mitsubishi

imi pare rau ca n-am fost, sunt mai nou pe forum si nu am stiut unde sa ma uit, chiar am creat saptamana asta un topic numit "intalnire cluj" dar mi-a fost sters..

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Oct 29, 2010 8:34 am

[attachment=10833:IMG_4723.jpg][attachment=10834:IMG_4724.jpg][attachment=10835:
IMG_4725.jpg][attachment=10836:IMG_4726.jpg]
Fişiere ataşate
IMG_4726.jpg
IMG_4726.jpg (234.81 KiB) Vizualizat de 1903 ori
IMG_4725.jpg
IMG_4725.jpg (227.94 KiB) Vizualizat de 1904 ori
IMG_4724.jpg
IMG_4724.jpg (234.27 KiB) Vizualizat de 1904 ori
IMG_4723.jpg
IMG_4723.jpg (232.63 KiB) Vizualizat de 1913 ori

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Oct 29, 2010 1:12 pm

QUOTE (snoopy @ Oct 28 2010, 10:49 PM) imi pare rau ca n-am fost, sunt mai nou pe forum si nu am stiut unde sa ma uit, chiar am creat saptamana asta un topic numit "intalnire cluj" dar mi-a fost sters..

Eu ti l-am sters insa ti-am trimis si PM cu topicul asta, nu-si aveau rostul doua.

@Chacha, ce de rosu, incep sa turbez Frumoase pozele, thanks.

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Vin Oct 29, 2010 5:01 pm

Salut!
Ce poza faina ai la avatar gabitzu, poti concura la coperta!

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Vin Oct 29, 2010 5:07 pm

Neah, la ce poze sunt pe-acolo, n-am nici o sansa Au aparut fotografi profesionisti printre noi.

snoopy
EVO I

Mesaj de snoopy » Lun Noi 01, 2010 9:51 am

te-am vazut ieri in fatza la Real, frumoasa masina ta
mi-a placut cum iti bat farurile, ti-ai pus xenon?

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Noi 01, 2010 7:09 pm

Hehe, m-ai vazut ca tocmai dadusem o raita sa vad ce e cu spalatoria descrisa de tine insa din cauza ca s-au apucat de decopertat pe Fabricii m-am linistit sa-mi mai spal masina, as fi ajuns inapoi acasa la fel de prafuit

Mersi si dap, am xenoane montate.

snoopy
EVO I

Mesaj de snoopy » Lun Noi 01, 2010 9:30 pm

QUOTE (gabitzu @ Nov 1 2010, 07:09 PM) Hehe, m-ai vazut ca tocmai dadusem o raita sa vad ce e cu spalatoria descrisa de tine insa din cauza ca s-au apucat de decopertat pe Fabricii m-am linistit sa-mi mai spal masina, as fi ajuns inapoi acasa la fel de prafuit

Mersi si dap, am xenoane montate.

frumoasa masina ta, daca vrei sa o respecti o speli si o cureti calumea..

tot mai mare coada de masini la spalatoria aia, eu numai acolo mi-o spal
P.S. - maine ii dau o spalare

(ma repet pentru cei care sunt din Cluj/din zona, spalatoria se numeste "Balena Albastra" si e in Cluj/Iris peste drum de Real)
-spalare 4 etape
-curatare geamuri
-curatare bord
-curatare cauciucuri
-spalare presuri/covoare (lol )
...
..
.
aaa, si ce intereseaza pe toti: preturi accesibile

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Joi Noi 18, 2010 6:51 pm

Salut!

"Centrul comercial Polus Center va gazdui in acest weekend Parada automobilelor, cu ocazia festivalului Clujul de Altadata. Evenimentul va incepe sambata, de la ora 11:00, in parcarea Polus Center."

Eu voi fi acolo, sper sa nu fiu singurul mitsubist !

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”